Cum e sexul după ce devii părinte

Cum e sexul după ce devii părinte

Constance Hall este bloggeriță și mamă, iar postările sale sincere devin deseori virale pe internet anume pentru faptul că aceasta spune lucrurilor pe nume. Una dintre postările sale, intitulată „Parent Sex”,  a acumulat peste 147,000 de like-uri și dezvăluie cum decurge viața ei sexuală de când are copii.

"Sigur stiți și voi ce este parent sex. Sunt acele 3,5 minute pe care le ai între schimbatul unui scutec și gătitul mesei, când îți dai seama că toți copiii se distrează de minune și sunt foarte preocupați cu ceea ce fac. Când realizezi că a trecut deja o lună de când nu ați mai făcut sex și vă simțiți deja colegi de apartament. Atunci când metoda de seducție a soțului tău și preludiul se rezumă la a arăta cu degetul spre dormitor.
Atunci trebuie să găseşti cumva o poziție, aşa încât să poți sta cu piciorul în ușa dormitorului, ca nu cumva să dea buzna copiii. Indiferent dacă afară sunt 40 de grade de căldură, puneți pătura pe voi pentru eventualitatea în care cineva reușește, totuși, să dea buzna și să-i surprindă pe mami şi pe tati făcând ”yoga” în pat. Este o scenă tare romantică, ascultând muzică pentru copii pe fundal.
Bărbații sunt nişte creaturi impresionante, foarte determinați. Mi se pare uimitor cum reușesc ei să aibă un orgasm în astfel de circumstanțe. Noi, femeile, nu funcționăm cu atâta ușurință.
Și în timp ce el se gândește în momentele alea că este cu zeița sexului, tu te gândești că nu va mai fi morocănos măcar o zi întreagă. Al meu este destul de extaziat de fiecare dată, chiar dacă eu mă văd întinsă acolo cu sânii lăsați ca naiba, cu burta plină de vergeturi și mult prea departe de a fi suplă și fermă, cu părul vraiște. El zice totuși că sunt minunată" .

Constance este mamă a trei copii: o fetița de 6 ani și gemeni de 18 luni, fată și băiat. 

 

Sursa: suntmamica.ro 

Foto: themominmemd.files.wordpress.com

Adaugă comentariu