Fotografa Irina Spinei, despre regulile unei sesiuni foto de iarnă reușite

Fotografa Irina Spinei, despre regulile unei sesiuni foto de iarnă reușite

În preajma sărbătorilor de iarnă, sesiunile foto tematice sunt la mare căutare. Tot mai multe persoane profită de această perioadă magică a anului și își organizează astfel de ședințe împreună cu familia. Dacă îți dorești și tu amintiri pentru întreaga viață, dar nu ești sigur unde și când să o faci, atunci fotografa Irina Spinei îți sugerează câteva criterii foarte importante de care ar trebui să ții cont înainte de a-ți programa o ședință foto de iarnă.

1. Din start alegeți-vă fotograful în care aveți încredere, nu sala. Fotografiile frumoase sunt reușita unui fotograf profesionist, apoi a unui studio amenajat frumos.

 

2. Dacă vă doriți să primiți fotografiile înainte de sărbători, organizați sesiunile foto în luna noiembrie.

 

3. Avantajele unei sesiuni foto realizate în luna noiembrie:

- Sălile mai curate;

- Fotografi mai inspirați;

- Fotografiile le veți primi înainte de sărbători;

- Posibilitatea de a alege ora cea mai convenabilă pentru dvs.

 

4. Cu ce ne îmbrăcăm la o sesiune foto de iarnă? Preferabil ar fi să vă asortați cu ceilalți membri ai familiei, dar nu să vă îmbrăcați toți la fel. Mai bine cu picioarele goale, decât în ciorapi, colanți sau încălțăminte de culoare neagră.

 

5. Optați pentru cel mult două seturi de haine.

 

6. Nu întârziați la sesiune, mai bine mai devreme, dar nici cu foarte mult timp înainte, ca să nu se plictisească copiii. Conștientizați faptul că în această perioadă fiecare minut este calculat, iar după voi urmează să se fotografieze alți copilași nerăbdători.

 

7. Gândiți-vă din timp ce vreți să faceți cu fotografiile de la această sesiune foto: Fotopanou sau Album Foto, și comunicați această informație fotografului. Și asta pentru a vă asigura că aveți o fotografie de copertă chiar în sală sau dacă vă doriți un album foto, acesta trebuie să redea o istorie.

 

8. Vă interesați din timp, care este termenul de livrare a fotografiilor, și fiți pregătiți pentru faptul că în cazul unei ședințe foto care va avea loc în a doua jumătate a lunii decembrie, ați putea primi fotografiile după anul nou, când euforia sărbătorilor va trece.

 

9. Discutați din timp cu fotograful componența din cadrul ședinței foto. Dacă doriți să participe și bunicii, atunci vă înțelegeți din timp doar pentru câteva cadre, pentru că prea multă lume obosește copiii.

 

10. Nu amăgiți copiii despre unde vă duceți. Spuneți-le așa cum este, povestiți-le despre fotograf, arătați-le o imagine cu fotograful, spuneți-i despre ce veți face la sesiune foto și pentru ce se fotografiază, dar și despre ce va primi în schimb. Evitați mâncarea ca metodă de recompensă în cadrul sesiunii foto. Pregătiți-vă moral copiii!

 

Dacă vă doriți magie înainte de sărbători, atunci apelați la fotografa Irina Spinei Photography, cea care face magie. Timpul petrecut împreună cu ea trece ca vântul, iar fotografiile pe care le primiți în schimb te fac pur și simplu fericit! 

Facebook: Irina Spinei Photography

Instagram: instagram.com/irinaspinei/

Telefon: 069632436

Adaugă comentariu