9 vedete care arată foarte stilate fiind gravide

9 vedete care arată foarte stilate fiind gravide

O femeie însărcinată este frumoasă de la natură, iar hainele alese potrivit o fac să arate impecabil. În articolul care urmează vă prezentăm 9 vedete care nu s-au sfiit să-și arate burtica îmbrăcând rochii și haine care le puneau în evidență și demonstrează cât de mândre sunt de faptul că în curând vor fi mămici.

1. Blake Lively

Blake Lively are 29 de ani, este actriță și manechin american. Ea a jucat ca Serena van der Woodsen în drama Gossip Girl și în filme precum The Sisterhood of the Traveling Pants, The Private Lives of Pippa Lee, The Town, Green Lantern, Accepted, Savages, The age of Adaline. Este căsătorită cu actorul Ryan Reynolds cu care are doi copii - ambele fetițe: James de 2 anișori, și Ines, de 7 luni.

 

2. Keira Knightley

Keira Knightley are 32 de ani. Este o actriță britanică renumită prin rolurile din Pirații din Caraibe, Anna Karenina și altele. În 2013 s-a căsătorit cu James Righton, cu care are o fată, Edie.

 

3. Marion Cotillard

Marion Cotillard are 41 de ani. Este o actrițǎ franceză de film, laureată a premiului Oscar pentru rolul lui Édith Piaf din „La vie en rose". Anul acesta, la 10 martie, actriţa a născut al doilea copil, o fetiţă numită Louise. Este al doilea copil pe care actriţa îl are cu actorul Guillaume Canet. Cei doi mai au un băiețel pe nume Marcel.
 

4. Liv Tyler

Liv Tyler are 39 de ani, este o actriță americană, fiica solistului formației Aerosmith, Steven Tyler și fostului fotomodel Bebe Buell. Aceasta are 3 copii, un băiat, Milo, de 12 ani, din primul mariaj, alt fiu de 2 ani, Sailor, și o fiică de 10 luni, Lula Rose, din al doilea mariaj.

 

5. Anne Hathaway

Anne Jacqueline Hathaway are 34 de ani, este o actriță americană. Rolul care a consacrat-o a fost Mia Thermopolis din The Princess Diaries. Anne este căsătorită cu actorul Adam Schulman, cucare are un băiețel de un an - Jonathan Rosebanks Shulman.

 

6. Natalie Portman

Natalie Portman are 35 de ani. Este actriță de origine israeliană, nominalizată la Oscar pentru rolul din pelicula Closer (2004). În 2011 a câștigat Premiul Oscar pentru cea mai bună actriță într-un rol principal din Black Swan. Actrița este căsătorită cu coregraful francez Benjamin Millepied, cu care are doi copii – un băiețel de 6 ani, Aleph, și o fetiță de 2 luni și jumătate, Amalia.

 

7. Olivia Wilde

Olivia Jane Cockburn cunoscută profesional ca Olivia Wilde, are 33 de ani. Este o actriță, scenaristă, regizoare, producătoare, fotomodel american. Ea este cunoscută în principal pentru rolurile din serialele The O.C. și House, și filmele Tron: Legacy, Cowboys & Aliens, In Time, Her și altele. Aceasta este căsătorită cu actorul Jason Sudeikis, cu care are doi copii – un băiețel de peste doi anișori, Otis, și o fetiță noscută în octombrie anul trecut - Daisy Josephine.

 

8. Chrissy Teigen

Chrissy Teigen are 31 de ani și este top model american. E căsătorită cu cântărețul John Legend, cu care are o fetiță de un an - Luna Simone Stephens.

 

9. Ciara

Ciara Princess Harris are 31 de ani. Este cântăreață, textieră și dansatoare americană cunoscută sub numele Ciara. Are un fiu de aproape 3 ani din prima căsnicie – Future Zahir Wilburn, și o fetiță de câteva zile din căsnicia cu fotbalistul Russell Wilson - Sienna Princess Wilson.

 

Foto: adme.ru

Informații: wikipedia.org

Adaugă comentariu