Odoraș.

Odoraș.

Eubiotic

Adela Popescu a stârnit un val de reacții cu ultima fotografie postată

Adela Popescu a stârnit un val de reacții cu ultima fotografie postată

Adela Popescu nu este apreciată doar pentru postura de prezentatoarea TV de pe micul ecran, ci și pentru că este una dintre mămicile eroine din showbiz. Ea și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lumea mondenă, iar din rodul iubirii lor au rezultat trei copii: Andrei, Alexandru și mezinul familiei, Adrian, care a venit pe lume în urmă cu doar câteva luni. 

Ei bine, deși are un job cu normă întreagă, Adela Popescu este, înainte de toate, mămică cu normă întreagă, iar atunci când nu este în lumina reflectoarelor este acasă cu copiii ei și încearcă să petreacă cât mai mult timp cu cei mici.

Dovadă stau imaginile pe care aceasta le postează pe rețelele de socializare. Ultima fotografie a vedetei a stârnit un val de râsete în mediul online.

Aceasta le-a dezvăluit urmăritorilor ei de pe internet care este locul din casă unde poartă cele mai „serioase” discuții cu băieții ei. Adela Popescu s-a afișat nemachiată, îmbrăcată în hainele de casă, cu o pelerină neagră de magician și un joben pe cap, semn că s-a distrat de minune cu copiii ei.

„O discuție importantă pe wc între „diva din Șușani” și fiul ei. Voi unde și când purtați cele mai serioase discuții cu copiii voștri?”, a spus Adela Popescu pe rețelele de socializare. 

Sursa: instagram.com, wowbiz.ro

Share:

Articole recomandate