Adela Popescu: Copiii fac dezastru permanent, cer de mâncare și se răzgândesc, așa că nu mai puteam face față

Adela Popescu: Copiii fac dezastru permanent, cer de mâncare și se răzgândesc, așa că nu mai puteam face față

Adela Popescu și Radu Vâlcan au fost nevoiți să anuleze botezul, după ce s-au îmbolnăvit de COVID-19 cu doar două zile înainte de eveniment. Astfel, micuțul Adrian nu a mai putut fi creștinat. Vedeta de la PRO TV ne-a vorbit despre ultimele detalii despre botezul celui de-al treilea copil.

Întrebată cum se înțelege bona filipineză cu cei mici, Adela a menționat că copiii s-au obișnuit cu prezența ei. „Este alături de noi dinainte cu o lună sau două înainte să nasc. Nu a fost angajată să fie bonă, ci să ne ajute la menaj, pentru că reprezenta o foarte mare problemă și responsabilitate. Copiii sunt mici, fac dezastru permanent, cer de mâncare și se răzgândesc, așa că nu mai puteam face față. Dacă înainte, când aveam unul sau doi copii, ne ajutau bunicii, acum nu mai pot…

Ne-au depășit numeric! (zâmbește) Ea stă în casă, locuiește la noi, am avut fler și sper ca lucrurile să rămână ca și până acum. Este un om pe care l-am asimilat bine, din prima. A început prin a fi o prezență constantă și copiii s-au obișnuit cu ea, așa că mă ajută și cu diferite nevoi ale lor. Dacă vor să se joace în fața casei cu ceilalți copii, iar noi suntem ocupați, atunci îi supraveghează, dar altfel nu are responsabilități de bonă”, a specificat Adela Popescu.

Din cauza că au avut COVID-19, Adela și Radu au amânat botezul lui Adrian. „Am aflat că sunt pozitivă cu două zile înainte de botez, așa că am amânat brusc! Nu cred că vom aștepta să treacă valul patru, ci vom face într-un mediu extrem de restrâns: familia și nașii.

Așa cum am făcut și la căsătorie, dar și la primii băieți, nași vor fi niște prieteni apropiați de familie. Consider că nașii sunt parte din familia extinsă, și tocmai din acest motiv noi nu ne-am dorit să facem din asta… un proces de selecție sau ceva extrem de public. Iar cei care ne sunt apropiați știu asta, așa că nu se supără. (zâmbește)”, a afirmat Adela.

Sursa: viva.ro

Adaugă comentariu