Anatol Durbală și Olesea Sveclă au devenit părinți. Vestea cea mare a aflat-o chiar în timpul unui spectacol

Anatol Durbală și Olesea Sveclă au devenit părinți. Vestea cea mare a aflat-o chiar în timpul unui spectacol

Anatol Durbală și Olesea Sveclă sunt părinți. Ieri, 26 ianuarie, actorul a anunțat vestea cea mare chiar în timpul unui spectacol ce se juca pe scena unui teatru din Iași.  

Momente emoționante și de fericire pentru familia actorilor Anatol Durbală și Olesea Sveclă, după luni întregi de așteptări aceștia au devenit părinți. Olesea, a născut o fetiță perfect sănătoasă în timp ce soțul său se afla la Iași pentru a susține un spectacol. Fetița s-a născut cu greutatea de 2 kg și 800 de grame și lungimea de 48 de centimetri, și va purta numele Casandra.

„Prieteni, ca să nu repet de foarte multe ori, o să fac aici un anunț: astăzi, 26 Ianuarie 2017, am jucat la Teatrul Național "V.Alecsandri" din Iași spectacolul „În ochii tăi fermecători” de Gib Mihăescu. Pe parcursul desfășurării reprezentației, am aflat că... AM DEVENIT TATĂ! Soția mea Olesea Svecla a adus pe lume o fetiță! Mulțumim lui Dumnezeu și îl rugăm să ne-o păzească și să ne-o țină mereu sănătoasă!”, a anunțat actorul.

Anatol Durbală a ținut să-și anunțe colegii printr-un mod mai puțin inedit chiar în culisele acelui spectacol. Colegii de breaslă ai actorului s-au bucurat enorm de mult și i-au felicitat pe proaspeții părinți.

Foto/video: facebook.com

 

Adaugă comentariu