Anca Serea, adevărul despre cea de-a șaptea sarcină: Am niște probleme destul de grave

Anca Serea, adevărul despre cea de-a șaptea sarcină: Am niște probleme destul de grave

Zilele trecute, în presă au apărut zvonuri cum că Anca Serea ar fi însărcinată pentru a șaptea oară, după ce într-o fotografie părea că are burtică de gravidă. Mulți au început să-și pună semne de întrebare și au așteptat un răspuns din partea vedetei. Anca Serea a spus adevărul despre cea de-a șaptea sarcină și a declarat că nu este însărcinată.

Momentan, soția lui Adrian Sînă se confruntă cu niște probleme de sănătate care nu-i permit să rămână însărcinată prea curând. Vedeta a mai declarat că a luat câteva kilograme în plus din cauza suplimentelor alimentare.

„Nu, nu este adevărat. Condiția mea medicală nu îmi va mai permite, din păcate, să am în următoarea perioadă niciun fel de copil, poate doar unul adoptat. Nu sunt însărcinată sub nicio formă. Am niște probleme destul de grave medical care nu mi-ar permite. Am luat câteva kilograme, este adevărat, vreo 3-4 și lumea probabil este învățată să fiu foarte slabă, dar din cauza faptul că iau foarte multe suplimente alimentare am mai pus câteva kilograme. Lumea probabil caută fantasticul acolo unde nu este cazul”, a spus Anca Serea într-un interviu recent.

Anca Serea a ajuns de multe ori la spital în ultima perioadă din cauza problemelor de sănătate. Vedeta și-a făcut toate investigațiile și a primit diagnosticul din partea medicilor: anemie. Soția lui Adrian Sînă se confruntă cu această boală de la vârsta de 19 ani.

„Cu trecerea timpului, cu naşterile multiple, starea asta de anemie s-a acutizat, dar niciodată nu a fost aşa grav ca anul trecut, erau doar momente izolate. Acum sunt OK, dar atunci aproape că am căzut din picioare. Mi-am făcut toate investigaţiile: RMN, endoscopie, colonoscopie, tot ce se putea, pentru că medicilor nu le venea să creadă că pot să supravieţuiesc cu o valoare atât de mică a hemoglobinei, iar depozitul de fier era infim”, a spus Anca Serea.

Sursa: viva.ro

 

Adaugă comentariu