Andreea Bălan își dorește un băiat: „Aș putea să apelez la o mamă-surogat”

Andreea Bălan își dorește un băiat: „Aș putea să apelez la o mamă-surogat”

Au trecut aproape trei ani de când Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator pe masa de operație atunci când o aducea pe lume pe Clara, fetița cea mică. Invitată la podcastul lui Damian Drăghici, artista a mărturisit că își mai dorește un copil, un băiat, și se gândește să apeleze la o mamă-surogat, scrie libertatea.ro

Andreea Bălan este un artist complet care s-a luptat mereu să ajungă acolo unde își dorește. În urmă cu aproximativ 5 ani aducea pe lume primul copil, care avea să-i schimbe viața definitiv. Doi ani mai târziu, Andreea Bălan a rămas din nou însărcinată, însă nu își imagina nicio secundă ce avea să se întâmple la a doua naștere.

Fosta soție a lui George Burcea nu mai poate face copii, însă își dorește să mai aibă un băiat. Invitată la podcastul lui Damian Drăghici, vedeta a dezvăluit că se gândește să apeleze la o mamă-surogat, pentru că ea nu mai poate face copii din cauza problemelor pe care le-a avut când a născut-o pe Clara.

„Eu nu mai pot să-l fac. Îmi doresc un băiat. M-am gândit, poate aș putea să apelez la o mamă-surogat”, a spus Andreea Bălan. În străinătate această metodă este des întâlnită, iar multe vedete au apelat la mamă-surogat: Kim Kardashian, iubita lui Cristiano Ronaldo, Nicole Kidman, Sarah Jessica Parker și lista poate continua.

Andreea Bălan și-a dorit mult să aibă copii, iar visul ei a devenit realitate. Artista spune că cele două fetițe nu seamănă între ele, una semănând cu mama ei, iar cealaltă – cu tatăl ei.

„Eu mi-am dorit copii. Am născut-o pe Ella, dar eram așa…. nu știam ce să fac, cum să fac cu cariera. Apoi, viața mi-a dat-o la temelie. A fost stopul cardiac și mi-am dat seama că trebuie să o las mai moale.  Fetele mele nu seamănă între ele. Una seamănă mai mult cu mine, a doua – cu partea cealaltă. Dar ele se completează foarte bine una pe cealaltă. Eu învăț de la ele și ele mă echilibrează”, a declarat Andreea Bălan în podcastul lui Damian Drăghici.

După ce a rămas mamă singură, Andreea Bălan a avut sprijin necondiționat din partea mamei sale: „Mama se bucură acum că putem petrece timp împreună. Timp pe care nu l-am petrecut atunci când eu eram mai mică. Ea mă ajută cu fetițele. Acum am o familie mare, cu doi copii, bunici, străbunici, mi se pare fabulos!”, a mai spus cântăreața pentru aceeași sursă.
 

Adaugă comentariu