Odoraș.

Odoraș.

Eubiotic

Artistul Horia Brenciu are 4 talente în casă

Artistul Horia Brenciu are 4 talente în casă

Cântăreţul şi actorul Horia Brenciu a postat ieri o poză care a strâns zeci de mii de like-uri. În comentariu, acesta a menţionat: “Fetele mele, iubirile mele …”

Horia Brenciu a mărturisit, în repetate rânduri, că îşi iubeşte toate fetele ca pe ochii din cap şi nu scapă nici o ocazie de a se lăuda cu ele. Cu toate acestea, doar Mina, cea mai mică, este fiica sa biologică, iar Andreea şi Maria sunt fiicele sale vitrege. Producătorul TV, Alice Dumitrescu, soţia artistului, avea două fiice din alte relaţii anterioare: Andreea, dintr-o căsătorie anterioară cu un fost coleg de facultate, iar Maria este născută în urma unei scurte poveşti de dragoste cu un coleg de breaslă. Cu Brenciu, Alice s-a căsătorit după o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 8 ani şi au o fetiţă minunată, Mina, care a venit pe lume în data de 1 noiembrie 2012.

Artistul a menţionat că îşi doreşte foate mult ca fiica sa, Mina, să aleagă calea muzicală. Deocamdată, singura care cântă la pian şi face vocalize este Maria, fiica mijlocie, iar cea mai mare, Andreea, este pasionată de balet.

Deşi are deja 3 fetiţe frumoase şi talentate, artistul a mărturisit că mai vrea moştenitori.

Foto: facebook

Share:

Articole recomandate