Au sărbătorit în mod inedit! Fiul unui interpret de la noi a împlinit 2 ani

Au sărbătorit în mod inedit! Fiul unui interpret de la noi a împlinit 2 ani

Fiul interpretului Feodosie Bușilă a împlinit astăzi 2 anișori, cu această ocazie părinții au organizat și o petrecere pentru a sărbători marele eveniment din familia lor.

Ziua de 16 decembrie este una foarte specială pentru familia Bușilă, și asta deoarece în această zi a venit pe lume fiul lor, Răzvan. Astăzi, micuțul își sărbătorește cea de-a doua aniversare, motiv pentru care atât interpretul Feodosie Bușilă, cât și soția acestuia Natalia Conea-Bușilă, încă de la primele ore ale dimineții au postat pe paginile lor de Facebook, mesaje emoționante de felicitare.

„Azi s-au împlinit 2 ani de când inimile noastre se bucură în fiecare zi de cea mai frumoasă realizare omenească. La mulți ani Răzvănel. La mulți ani scumpetea noastră”, acesta a fost mesajul interpretului Feodosie Bușilă.

La rândul ei, și soția artistului, Natalia, a ținut să-și împărtășească bucuria de a fi mama de băiat. „Când ai băiat te confrunți cu o imensă provocare, trebuie să-l educi ca să fie concomitent un domn și un mic șmecher, un bărbat puternic, dar totuși afectuos! La mulți ani, Răzvane!”.

În semn de mulțumire pentru felicitările primite, Răzvan le-a cântat părinților un cântecel la fluierul pe care l-a primit în dar, anul trecut, de la talentatul instrumentist Nicușor Sava.

Pentru a sărbători evenimentul din familia lor, soția interpretului a organizat o petrecere mai neobișnuită, și anume o sărbătoare a copiilor la care au fost invitate doar mămicile cu odraslele lor.

Soții Bușilă recunosc că, de când dragostea lor a rodit o minune de băiețel, viața acestora este mult mai frumoasă. Aceștia se dedică în totalitate pentru a-i oferi micuțului educația și atenția cuvenită. Întrebați dacă își mai doresc un copil, aceștia au răspuns că își mai doresc o fetiță, însă nu foarte degrabă.

Foto: Arhiva personală

Adaugă comentariu