Autoarea blogului culinar JamilaCuisine a devenit mămică pentru prima dată

Autoarea blogului culinar JamilaCuisine a devenit mămică pentru prima dată

Vești bune de peste Prut, cunoscuta autoarea a blogului culinar Jamila Cuisine, a devenit pentru prima dată mamă. La vârsta de 30 de ani, Geanina Staicu-Avram a adus pe lume o fetiță.

Deja de mai bine de 5 ani, food bloggerița Geanina Staicu-Avram este sursa de inspirație a multor gospodine pasionate de gătit. Ieri aceasta și-a surprins admiratoarele cu o noutate extrem de frumoasă, în familia ei s-a născut primul copilaș. Anunțul a fost făcut chiar de Geanina, prin intermediul unui mesaj făcut public pe pagina oficială a blogului culinar JamilaCuisine.

„Dragii mei, vă anunțăm cu multă emoție că la data de 16 martie 2017 s-a născut fetița noastră pe care am așteptat-o cu nerăbdare. În acest moment ea ne ocupă tot timpul, așa că vă rugăm să aveți răbdare cu noi, să mai creștem puțin. Nu voi putea răspunde la comentarii în perioada imediat următoare, dar nu vă faceți griji, promitem că nu vă vom lăsa să așteptați prea mult”, acesta a fost mesajul mămicii.

JamilaCuisine este o emisiune culinară online, care ajută și învață gospodinele din întreaga lume să gătească acasă diferite delicii. Recent, autoarea blogului și-a lansat și propria carte de rețete.

Foto: Instagarm.com; facebook.com; bizbrasov.ro

 

Adaugă comentariu