Bloggerița Cristina Gheiceanu a dezvăluit sexul bebelușului pe care îl așteptă

Bloggerița Cristina Gheiceanu a dezvăluit sexul bebelușului pe care îl așteptă

După ce mai mult timp a ascuns sexul bebelușului pe care îl așteaptă, recent bloggerița Cristina Gheiceanu a făcut un anunț în care a dezvăluit secretul.

Însărcinată în 36 de săptămâni, fosta prezentatoare TV Cristina Gheiceanu se bucură intens de perioada pe care o trăiește acum și așteaptă cu nerăbdare să-și țină copilașul în brațe. Deși este foarte activă pe rețelele de socializare, Cristina nu afișează public toate aspectele legate de viața sa personală, motiv pentru care a ținut ascuns până nu demult sexul copilașului din burtică.

„Vei deveni primul ei exemplu. Primul ei prieten. Prima ei dragoste. Ești mama ei și ea este întreaga ta lume. Ea este fetița ta. Awww micuța mea, abia aștept să te învăț tot ce m-a învățat mama mea!”, acesta a fost mesajul emoționant prin care bloggerița a dezvăluit marele secret.

 

Termenul oficial preconizat pentru aducerea pe lume a copilașului este la început de martie, însă Cristina Gheiceanu a povestit că doctorul ei prognozează că marele eveniment se va produce în luna februarie. Bloggerița continuă să fie foarte activă, iar pe parcursul sarcinii până la moment, a adăugat numai 8 kilograme, deși mama sa, care este și ea stabilită în Elveția, o alintă regulat pe Cristina cu fel de fel de bunătăți.

Noi îi dorim sarcină frumoasă în continuare și naștere împlinitoare!

Foto: Instagram.com

 

 

Adaugă comentariu