Dieta secretă a lui Cristiano Ronaldo. Ce mănâncă fotbalistul pentru a fi în formă

Dieta secretă a lui Cristiano Ronaldo. Ce mănâncă fotbalistul pentru a fi în formă

Dieta lui Cristiano Ronaldo este una bogată în proteine și carbohidrați sănătoși, fructe și legume. Pentru a fi în formă, fotbalistul Cristiano Ronaldo are nevoie nu doar de sală, ci și de o dietă corespunzătoare, scrie viva.ro

Dieta lui Cristiano Ronaldo este una bogată în proteine și carbohidrați sănătoși, fructe și legume. Pentru a fi în formă, fotbalistul Cristiano Ronaldo are nevoie nu doar de sală, ci și de o dietă corespunzătoare. Ce mănâncă Cristiano Ronaldo într-o zi.

În urma reacției lui Cristiano Ronaldo din timpul celebrei conferințe de presă din vară, în care a spus să nu mai bem sucuri carbogazoase, ci apă, mulți dintre fanii fotbalistului au devenit curioși cum arată dieta lui Cristiano Ronaldo. 'The Sun' a dezvăluit care este dieta portughezului, dar și care e programul lui de somn. Astfel, studiindu-i programul, ziariștii britanici au confirmat că portughezul este unul dintre sportivii cei mai disciplinați din lume.

Astfel, Cristiano Ronaldo are zile în care poate lua masa de 6 ori pe zi, cu două mese de prânz și două cine, iar peștele reprezintă o parte importantă a dietei.

Favoritele lui sunt tonul, peștele spadă și codul. De asemenea, carnea de pui este considerată de Ronaldo 'magică', pentru că este slabă, dar are un conținutul bogat în proteine.

La micul dejun, Ronaldo mănâncă brânză cu șuncă și iaurt degresat. Dacă nu are timp să mănânce ceva până la masa de prânz, starul lui Juventus preferă să bea suc de avocado de-a lungul întregii zile.

La prânz, el ia două mese. Practic, sunt două feluri de mâncare. Primul este compus din friptură de pui și salată și al doilea din ton cu salată, ouă și măsline.

 

Sursa foto: gsp.ro

Adaugă comentariu