Elena Gheorghe a organizat o petrecere surpriză de ziua soțului ei, Cornel

Elena Gheorghe a organizat o petrecere surpriză de ziua soțului ei, Cornel

Elena Gheorghe și Cornel, soțul ei, sunt căsătoriți de 10 ani, au doi copii frumoși împreună și sunt mai îndrăgostiți ca la începutul relației lor, care trece dincolo de planul personal, aceștia fiind și colegi de scenă. Cu ocazia zilei de naștere a partenerului ei de viață, artista a organizat o petrecere surpriză care l-a lăsat mască pe Cornel și la care acesta aproape nu a ajuns, scrie profm.ro

În plus, i-a făcut și o declarație de dragoste emoționantă, care a ajuns și pe pagina de Instagram a cântăreței, alături de imagini superbe de familie și de cuplu. Îmbrățișați, ochi în ochi, Elena și Cornel au arătat încă o dată că sunt un exemplu la capitolul căsnicie de poveste.

 

„Tati, te iubim! Tu ești echilibrul nostru! La multi ani fericiți alături de noi! Suntem atât de norocoși că te avem”, a scris îndrăgita artistă pe rețelele sociale.

Deși ar fi trebuit ca acum să se bălăcească la soare, într-o locație exotică, Elena și Cornel s-au văzut nevoiți să rămână în București, după niște probleme ivite cu pașaportul. În această situație, artista a trebuit să născocească rapid o soluție pentru a-și sărbători soțul.

 

„Una dintre cele mai emoționante zile din viața noastră. Pe scurt, Cornel era să nu vină la petrecerea lui surpriză. Ieri a împlinit 40 de ani și, pentru că ne făcusem planuri să plecăm la căldura, am stat liniștită până acum patru zile, când a intervenit o problemă cu valabilitatea pașaportului și am fost nevoiți să amânăm. Am intrat în panică, voiam să fie o zi specială pentru că schimba prefixul.
Mi-a venit apoi ideea să-i fac petrecere surpriză, așa că am fost nevoită să-l mint și să îi ascund acest lucru. A fost foarte greu și stresant să ascund tot și de el, și de copii. Doamne, stăteam cu inima cât un purice la fiecare apel sau mesaj. Am vrut să fie perfect până la cel mai mic detaliu, căci sunt control freak”, a scris Elena pe Instagram.

 

Elena a povestit și că a complotat cu un prieten pentru a-l convinge pe Cornel să o însoțească la ceea ce ea i-a spus că este o cântare fără trupă. Acesta voia să o aștepte fără să mai urce, însă Elena a insistat până când s-a lăsat înduplecat, căci altfel ar fi ratat chiar propria petrecere. Cele 12 etaje urcate cu liftul au fost cele mai lungi din viața artistei, căci de abia aștepta să-l surprindă pe bărbatul vieții ei. Când s-au deschis ușile, acesta a fost cel mai fericit. 

„Nu s-a așteptat nicio secundă. Am ales o locație care știam că-i va plăcea la nebunie, un sky bar cu vedere către Casa Poporului, o locație romantică la etajul 12. A fost cel mai fericit! La mulți ani, sufletul meu drag! Te iubesc dincolo de cuvinte”, a povestit Elena Gheorghe despre efortul depus pentru organizarea petrecerii surpriză de ziua soțului ei și despre cât de bine i-a ieșit totul.

Adaugă comentariu