(FOTO) Fetița Danei Rogoz, a împlinit un an! Imagini de la petrecerea de rupere a turtei Liei

(FOTO) Fetița Danei Rogoz, a împlinit un an! Imagini de la petrecerea de rupere a turtei Liei

Fetița Danei Rogoz a împlinit un an la finalul lunii mai și i-a fost organizată și ei, așa cum cere tradiția, o petrecere de ruperea turtei. Actrița a postat recent pe blogul său fotografii de la evenimentul la care au fost invitați doar prietenii foarte apropiați.

 

„Am revenit cu imagini de la petrecerea de Rupere a Turtei Liei. A trecut mai bine de o lună de zile de atunci, știu, nu sunt tocmai promptă, dar adevărul e că nici nu îmi propun să fiu. Prefer să fiu cât mai prezentă în viața de familie, unde de la o zi la alta apar bucurii și provocări noi, deopotrivă, iar blogul și activitatea mea din online să se continue firesc, într-un ritm diferit. De trăit, trăiesc totuși în offline. Ăla e prezentul de care vreau să mă bucur intens. Și așa simt deseori că nu îmi ajunge. Că nu mă pot sătura. Pentru că e extrem de frumos și bogat ce trăim în noua formulă a vieții. Mulțumim, Lia, că ne-ai ales.

 

Am făcut petrecerea de Rupere a Turtei imediat cum restricțiile ce țineau de astfel de evenimente ne-au permis asta. Notez astfel de date, pentru că am sentimentul că Liei i se vor părea foarte interesante când va crește. Până la urmă, nașterea ei, cât și primul ei an de viață au fost influențate semnificativ de contextul pandemiei. Drept urmare, cred că vor deveni peste ani povești de spus nepoților.

 

Am petrecut acest moment important al familiei noastre la Infinitea, o ceainărie dragă nouă de mulți ani. A fost un “ParTEA” foarte drăguț, la care au participat familia și prietenii apropiați. Spre deosebire de prima aniversare a lui Vlad, am constatat cu toții că numărul copiilor din grup a crescut semnificativ! Am decorat locul cu hăinuțele Liei care i-au rămas mici, pe care le-am așezat pe o frânghie, “la uscat”. Că e ea mică acum, ca o păpușică, dar a fost și mai mică de atât! Iar eu știu asta foarte bine, văzând-o cum crește sub ochii mei, la sânul meu, în brațele mele, de la o zi la alta.

 

I-am ales și ei același model de tort care imită “tăvița cu obiecte”, pe care l-a avut și Vlad la petrecerea de Tăiere a Moțului (atunci mi-a venit prima oară ideea lui, iar echipa Grace Couture Cakes a pus-o impecabil în practică).

 

În ceea ce privește tradițiile, i-am rupt și turta, i-am tăiat și moțul, a ales acasă de pe tăviță, a ales la petrecere de pe tort…. deci am facut TOT ce se putea! 

A fost o atmosferă minunată, căci tare fericiți suntem de când familia noastră este completă.

La mulți ani, Lia! Te iubim infinit”, a scris Dana pe blogul său.

Sursa: danarogoz.com, viva.ro

 

Adaugă comentariu