(FOTO) Imagini de familie: Fiica lui Smiley își privește tatăl la televizor

(FOTO) Imagini de familie: Fiica lui Smiley își privește tatăl la televizor

Nici Gina Pistol, nici Smiley nu o pot întrece pe fiica lor la numărul de like-uri sau de inimioare adunate pe rețelele sociale. Chiar dacă părinții ei îi protejează chipul, Josephine oferă ipostaze adorabile, fix cum este cea de mai jos.

Gina Pistol și-a fotografiat fetița întinsă pe jos, în cameră, mersul de-a bușilea fiind acum specific vârstei. Josephine stătea însă cu privirea fixată asupra televizorului, căci în ecran era nimeni altul decât celebrul ei tată, Smiley. Gina a suprapus pe fundal melodia "Acasă", indicând că acela este universul ei și că nu are nevoie de mai mult. Îmbrăcată într-un costumaș galben, cu buline roz, fetița este absolut adorabilă. 

 

Smiley a devenit tatăl unei fetițe pe 9 martie 2021, iar din acel moment viața i s-a schimbat radical, după cum a declarat chiar el în repetate rânduri. De ziua sa de naștere, atunci când a împlinit 38 de ani, artistul a scris un mesaj emoționant adresat celor mai importante persoane din viața sa: Gina Pistol și micuța Josephine.

 

„Am 38 de ani, iubesc, sunt sănătos și am o familie și cea mai frumoasă copilă din Univers, iubita visurilor și cea mai bună prietenă. Avem un motan pufos și stăm la o casă cu curte. Am niște părinți frumoși și o bunică care-mi ascultă muzica pe Youtube. Iubesc zâmbetul mamei așa cum iubesc rigoarea tatălui meu sau mâine bunicii mele", scria Smiley.

Sursa: click.ro

Adaugă comentariu