(FOTO/VIDEO) Mariana Mihăilă a lansat piesa și clipul „Florile și dragostea”, în speranța că în curând ne vom îmbrățișa din nou, fără frică

(FOTO/VIDEO) Mariana Mihăilă a lansat piesa și clipul „Florile și dragostea”, în speranța că în curând ne vom îmbrățișa din nou, fără frică

Recent, interpreta Mariana Mihăilă a lansat noua sa pisă și videoclipul „Florile și dragostea” – prin care își transmite speranța că ne vom putea îmbrățișa din nou, curând, fără frică. Am întrebat-o de ce FLORILE și DRAGOSTEA? Iar Mariana ne-a zis că deoarece ele sunt strâns legate și niciodată un om care nu te iubește, care nu ține la tine sau nu te respectă, nu-ți va dărui flori. ÎNTOTDEAUNA FLORILE SUNT DĂRUITE DATORITĂ UNUI SENTIMENT DE AFECȚIUNE.

Melodia este semnată de Maestrul Ian Raiburg, iar textul a fost scris chiar de Mariana Mihăilă.

În videoclip apar mai multe familii, și se redă parcursul vieții – cererea în căsătorie, care apropo a fost adevărată, iar tânăra a primit astfel și o surpriză regăsindu-se în videoclip. Apoi nașterea copilului, aici a luat parte i cunoscutul medic obstetrician-ginecolog Vadim Scarlat, creșterea copiilor, vizita la bunici etc.

Toate filmările au avut loc anul trecut apropo.

Mariana ne-a povestit că surpriza videoclipului e la final, când baiețelul său a întâmpinat-o la aeroport anul trecut când venea de la un concert din Londra, și a alergat spre ea cu un buchețel de lalele. „Mi-a făcut soțul atunci o surpriză și a organizat ca să fie filmat momentul, dar eu să nu știu nimic - ca să fiu total nepregatită și să am o reacție și emoții firești”, a povestit Mariana.

 

 

Vă propunem să vedeți mai jos clipul și să ascultați piesa plină de emoții:

 

Adaugă comentariu