Gina Pistol în costum de baie: Așa arăt la 40 de ani și după două luni de la nașterea fiicei mele

Gina Pistol în costum de baie: Așa arăt la 40 de ani și după două luni de la nașterea fiicei mele

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți în luna martie a anului curent. Pe parcursul sarcinii, Gina a adăugat câteva kilograme și încearcă echilibrat să scape de ele. Aceasta dorește să slăbească treptat și să ajungă la formele inițiale fără a-și pune sănătatea în pericol.

Recent, Gina a postat o fotografie în costum de baie, însoțită de următorul mesaj:

„De-a lungul timpului, corpul nostru trece prin tot felul de schimbări. Cu toatele ne dorim “perfecțiunea”, acea perfecțiune pe care o vedem în online, pe sticlă sau prin reviste. De foarte multe ori, am pus presiune pe mine și pe corpul meu, mai ales pentru că sunt persoană publică. Cu trecerea anilor, însă, am învățat să mă accept și să fac “pace” cu mine. Evident că toate ne dorim să fim frumoase și susțin cu desăvârșire munca pentru o versiune mai bună a noastră, însă, totul prin răbdare și acceptare.


Am trecut prin sarcină, perioada în care nu m-am blamat niciodată pentru vreun kg în plus (și am avut destule) . Dar cum aș putea face asta, când acest corp mi-a oferit cea mai mare minune a vieții? Este un templu, care a oferit dragoste și protecție timp de 9 luni copilei mele, iar acum, nu-mi mai rămâne decât să-i ofer ofrande.
Echilibrul cu tine însăți contează cel mai mult așa că ai grijă de tine, de sufletul și de corpul tău.
…și nu uita că ești UNICĂ!

P.S. pozele din această campanie sunt neretușate”, a scris Gina pe o rețea de socializare. 

 

Adaugă comentariu