Gina Pistol, pregătiri în toi pentru nașterea fiicei sale

Gina Pistol, pregătiri în toi pentru nașterea fiicei sale

Gina Pistol (40 de ani) se află în ultimul trimestru al primei sale sarcini. În luna martie a anului acesta, prezentatoarea TV și artistul Smiley (37 de ani) urmează să devină părinții unei fiice.

În mediul online, Gina își ține comunitatea la curent cu activitățile sale zilnice. Momentan, prezentatoarea TV renovează întreg apartamentul înainte de venirea pe lume a fiicei sale. A cumpărat o nouă canapea, tapet nou, un nou mobilier de bucătărie, etc. „Vreau să vă arăt cum am început eu săptămâna”, a spus în online înainte de a filma dezordinea din bucătăria pe care o eliberează pentru venirea noului mobilier.

„Timp de două săptămâni o să fac doar asta. Trebuie să eliberez tot din bucătărie pentru că urmează să vină mobilierul nou. După care dressingul, camera fetiței și eu abia mă mișc. Zici că există niște reguli nescrise pentru femeile însărcinate. Dacă ești în al doilea sau al treilea trimestru trebuie să zugrăvești, renovezi, să faci curățenie generală. Orice ca să-ți faci viața grea. Ca să nu-ți fie ușor. Eu am făcut sport toată viața mea și credeam că o să-mi fie ușor, dar tot ce fac e greu. Mai e și o altă problemă. Nu vă puteți înțelege cu noi în perioada asta. Dacă unei femei însărcinate i s-a pus pata pe curățenie generală, renovare, nu există până nu face ca ea”, a mai spus.

În urmă cu o zi, tot pe Instagram, Gina a publicat o fotografie pe care apărea mesajul: „De ce sunt atât de mulți oameni atât de triști? Trăim într-un mediu fals, cu mâncare falsă, știri false, oameni falși, iar asta ne otrăvește ușor, ușor sufletul”.

Încă de la începutul sarcinii sale, Gina a primit, pe lângă o mulțime de complimente, și o serie de mesaje negative. Cine a făcut primul pas în relația lor? Gina și Smiley formează un cuplu de mai mulți ani, însă abia la finalul anului 2019 și-au confirmat relația. „Lucrurile s-au legat foarte natural între noi în momentul în care amândoi am fost singuri. Dragostea durează atât timp cât ai grijă de ea. Cu siguranță trece prin mai multe etape, cu siguranță nu mai arată la fel după trei ani, însă crește frumos și de la an la an poți să descoperi ceva nou”, mărturisea Gina anul trecut, pentru Unica.

Sursa: unica.ro

Adaugă comentariu