Gina Pistol, probleme grave în timpul sarcinii: Am avut hemoragii foarte mari

Gina Pistol, probleme grave în timpul sarcinii: Am avut hemoragii foarte mari

Gina Pistol a dat naștere unei fetițe absolut minunate în luna martie a acestui an. Deși copilul este perfect sănătos, prezentatoarea TV s-a confruntat cu probleme grave pe parcursul celor 9 luni de sarcină. Aceasta nu i-a putut spune nici măcar mamei sale suferințele prin care trece.

Gina Pistol și Smiley formează un cuplu de aproximativ 5 ani, însă și-au confirmat relația abia în 2019. Cei doi au devenit părinți în luna martie a anului 2021 și de atunci se bucură zilnic de micuța Josephine. Deși copilul este perfect sănătos, mama lui a avut parte de suferințe crunte pe parcursul celor nouă luni de sarcină.

Aceasta a dezvăluit faptul că nu a putut să îi spună nici măcar mamei sale despre problemele pe care le-a întâmpinat. Motivul este că nu dorea să îngrijoreze pe nimeni.

Pe parcursul celor nouă luni de sarcină, Gina a suferit enorm. Aceasta s-a confruntat cu hemoragii foarte mari și a fost predispusă să piardă sarcina. Vedeta a povestit că părinții ei își doreau foarte mult să devină bunici și nu le-a spus nimic despre viitoarea nepoată deoarece nu știa dacă totul se va finaliza cu bine.

„Eu, o lună de zile, am avut hemoragii foarte mari în timpul sarcinii. Nu aveam voie nici măcar să ridic o sticlă de 2l de apă, trebuia să stau la pat. Exista riscul să pierd sarcina. Cum să-i spun eu mamei că sunt însărcinată, dar să nu se bucure că s-ar putea să pierd sarcina… Așteptam să trec de hopul ăsta ca să putem să ne anunțăm și noi părinții”, a spus aceasta.

Prezentatoarea TV a dezvăluit faptul că nu i-a putut spune mamei sale că va fi bunică deoarece nu știa dacă va putea duce sarcina la bun sfârșit. Potrivit acesteia, vizitele dese la doctorul ginecolog au atras atenția presei, care a scris că Gina și Smiley vor avea un copil. Așadar, mama ei a văzut articolele și în acest fel Gina i-a recunoscut adevărul.

„Un lucru s-a mai întâmplat în primul trimestru de sarcină, părinții noștri au aflat din presă că eu sunt însărcinată. A fost foarte urât. Dacă aș fi putut să pedepsesc pe cineva, atunci aș fi făcut-o fără să stau pe gânduri… Pentru că mergeam foarte des la doctor, să-mi fac analize, ecografii, cumva poate cineva a văzut și a anunțat presa. Așa ne-au sunat ai noștri. Ce puteam să le spunem…”, a încheiat ea.

Aceasta a vorbit puțin și despre alte articole care au apărut în presă de-a lungul timpului. Vedeta susține că s-a simțit deranjată fiindcă au existat multe știri neadevărate sau care o compătimeau.

„În acești ani au fost foarte puține articole scrise despre mine care erau adevărate și care mă arătau pe mine cum sunt ca om. În mare parte erau chestii inventate, care obțin accesări, vizualizări. Eu în toate eram femeia părăsită, din toate relațiile mele ieșeam părăsită, șifonată. «Săraca Gina n-are noroc în dragoste.» Și că Gina Pistol vânează bărbați cu bani”, a mai spus aceasta.

Sursa: viva.ro

 

Adaugă comentariu