În cea de-a 7-a lună de sarcină, Vera Terentiev-Furtună defilează în calitatea de model

În cea de-a 7-a lună de sarcină, Vera Terentiev-Furtună defilează în calitatea de model

Cea de-a doua ediție a „Festivalului Gravidelor”, organizat de revista Odoraș, a avut un farmec aparte grație tuturor participanților, dar și a invitaților speciali. Momentul emoționant al serii a fost defileul de modă în rochițele deosebite create de echipa Alinei Bravo, în cadrul căruia a defilat, alături de băiețelul său Răzvan, și frumoasa prezentatore TV, Vera Terentiev-Furtună, care este în așteptarea celui de-al doilea copilaș.

Faptul că Vera Terentiev-Furtună este una dintre cele mai frumoase femei de la noi din țară, nu mai este un secret pentru nimeni. Însărcinată în luna a șaptea, fericita mămică, se poate lăuda în continuare cu o siluetă de model. Îmbrăcată într-o rochiță vaporoasă marca Alina Bradu, înarmată cu un zâmbet cuceritor și însoțită un flăcău chipeș, fiul Răzvan, Vera a reușit să stârnească admirația a sute de mămici prezente la festivalul graviduțelor.

„Mi-a plăcut colecția nouă de rochii pentru femeile gravide, creată de Alina Bradu. Mi-a plăcut că sunt create astfel încât le vom putea purta și după naștere. Cât despre eveniment, am fost surprins plăcut să vad câteva sute de femei însărcinate, adunate la un loc, și cu un interes sporit de a afla cât mai multe informații avizate. De asemenea, am fost impresionată să văd atâția medici și specialiști în diverse domenii care ne-au comunicat informații prețioase. Am revenit acasă, mai bogată în cunostințe referitor la graviditate și maternitate”, ne-a povestit Vera Terentiev-Furtună. 

 

Deși în prezent mămicile și viitoarele mămici au acces la orice tip de informație datorită noilor tehnologii, Vera Terentiev-Furtună este de părere că opiniile și sfaturile luate direct de la un specialist în domeniu sunt mult mai sigure.

„Pe parcursul celor 9 luni de sarcina, apar foarte multe întrebări și deși putem găsi răspunsuri rapid pe Internet este foarte bine atunci când ai acces direct la specialiști, și poți să le pui orice întrebare te frământă”, a mai adăugat tânăra mămică. 

 

 

Sarcina îi priește foarte bine prezentatorei TV, plină de energie și într-o formă fizică de invidiat, Vera afirmă că este o femeie fericită și împlinită. În aproape două luni aceasta își va cunoaște minunea din burtică, sexul căruia rămâne a fi un secret de famile, deocamdată.

„Am șapte luni de sarcină și mă simt foarte bine. Ca majoritatea femeilor gravide, am luptat în primele săptămâni cu stările de toxicoză, dar au trecut repede și nicidecum nu au umbrit din bucuria de a devenit mamă pentru a doua oară”, spune prezentatoarea.

Foto: arhiva personală

Adaugă comentariu