Istorii de succes: vedete care au născut la vârsta de peste 40 de ani

Istorii de succes: vedete care au născut la vârsta de peste 40 de ani

Deși medicii spun că e mai bine ca femeia să devină mamă la o vârstă mai tânără, în lumea modernă apar tot mai multe proaspete mămici de peste 40 de ani. Credem că dacă dorința de a avea un bebeluș este mare și vă simțiți în stare, atunci vârsta nu poate fi un impediment.

Iar în continuare vedeți câteva vedete internaționale care au reușit să nască un bebeluș la vârsta de peste 40 de ani.

Halle Berry

Halle Berry este una dintre vedetele internaționale care a reușit în sfârșit să aducă pe lume un copilaș abia către 40 de ani. Aceasta a mărturisit că a încercat de mai mult timp să rămână însărcinată. În 2008 a născut o fetiță pe care a numit-o Nahla.

Luminița Anghel

Deja se resemnase cu gândul ca nu va reuși să devină mămică pe cale naturală. Dar, Luminița Anghel a avut parte de o surpriză aflând că e însărcinată. Vedeta a născut un băiețel în decembrie 2011, la vârsta de 43 de ani. Ea mai are doi copii adoptați, Măriuca (10 ani) și David (21 de ani).

Nikole Kidman

În căsătoria cu Tom Cruise nu a reușit să conceapă un bebeluș așa că a adoptat doi copii. Însă, Nicole Kidman și-a îndeplinit visul de a da naștere unui copilaș, iar minunea s-a întâmplat la vârsta de 41 de ani, când a născut-o pe Sunday Rose. Doi ani mai târziu, vedeta a devenit din nou mămica unei fetițe, dar deja a apelat la serviciile unei mame-surogat.

Prințesa Lia

Prințesa Lia este una dintre figurile regale românești, dar și mondene, care a șocat atunci când a anunțat că va deveni mămică la vârsta de 58 de ani. Așa a luat naștere micuțul Carol Ferdinand, în ianuarie 2010.

Carla Bruni

A așteptat până la vârsta de 43 de ani pentru a deveni mămică. După ce și-a consolidat cariera în muzică și a devenit soția fostului președinte al Franței, Nicolas Sarkozy, vedeta a reușit să rămână pentru prima oară însărcinată. În octombrie 2011, fosta prima doamna a Franței a născut-o pe Giulia.

Monica Belluci

Considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, actrița italiană Monica Bellucci este mamă a doi copii, primul făcut în pragul vârstei de 40 de ani, mai exact la 39. Primul copil al vedetei este o fetiță, pe nume Deva, iar cel de-al doilea, un băiețel pe nume Leonie, a apărut pe lume când actrița avea 45 de ani.

 

Informații: pinterest.com; copilul.ro

Foto: pinterest.com

Adaugă comentariu