Jasmin vorbește despre cea de-a treia sarcină

Jasmin vorbește despre cea de-a treia sarcină

Interpreta Jasmin este însărcinată pentru a treia oară, iar mai multe detalii despre sarcina sa, le-a dăstuinuit într-un interviu exclusiv pentru un portal informațional rusesc.

“Cu două săptămâni înainte să aflu, am visat că sunt însărcinată. Când m-am trezit i-am povestit acest lucru lui Ilan, însă nici eu și nici el nu am dat o importanță prea mare acestei întâmplări. Chiar și atunci când am simțit anumite schimbări, am crezut că e vorba doar de o infecție virală”, a spus Jasmin pentru 7days.ru.

Interpreta a mai mărturisit că după nașterea celui de-al doilea copil, nu și-a dorit o nouă sarcină, pentru că avea planuri mari la nivel profesional  și își dorea să se mai odihnească. Nu se cunoaște încă genul copilului, însă este cert că acesta va apărea pe lume în luna aprilie. 

“Atunci când s-a născut Margarita, Ilan a menționat - 1:0. Acum speră că acest scor se va egala. Soțul meu și-a dorit și data trecută un băiat, la fel ca și fiul meu. Totuși, atunci când s-a născut Margarita, Ilan și Mihai erau foarte bucuroși și au menționat: Totuși, este foarte bine că e o fetiță ”, a mai spus interpreta.

Jasmin mai are un băiat dintr-o căsătorie anterioară, Mihail, în vârstă de 18 ani, și o fetiță cu Ilan Shor.

Foto:  img.com.ua, deti.mail.ru

Adaugă comentariu