Laura Cosoi, în costum de baie la 6 luni de la naștere. Iar Adela Popescu își etalează burtica de gravidă

Laura Cosoi, în costum de baie la 6 luni de la naștere. Iar Adela Popescu își etalează burtica de gravidă

Laura Cosoi și-a impresionat fanii cu forma fizică excepțională în care se află la jumătate de an după a doua naștere. Aflată cu familia în Maldive și prietenii Adela Popescu și Radu Vâlcan, Laura le arată fanilor imagini din vacanța lor de vis.

La 39 de ani, vedeta a pozat într-un costum de baie întreg, negru, iar fanele i-au apreciat postarea needitată.
Majoritatea fanelor au remarcat că vedeta a slăbit considerabil și au întrebat-o ce dietă ține. „Am să scriu pe blog despre alimentația din perioada asta cu alăptatul”, le-a răspuns Laura.

 

Vedeta și-a luat și fetițele în Maldive, pentru a se bucura de soare și plajă. „Nu sunt genul jucăuș de părinte, dar uneori mă surprind dansând, inventând versuri pentru melodii, citind povești pe diferite voci. Lângă ele mă simt iar copil și uneori îmi prinde tare bine să nu mă iau prea în serios”, a spus Laura Cosoi pe Instagram.

 

De asemenea, prietena sa, Adela Popescu a postat și ea pe contul său de Instagram o fotografie în care apare într-un costum de baie, cei îi conturează perfect burta de graviduță.

 

Mai mult, în dreptul fotografiei, Adele Popescu a scris mesajul: „Fetiță? Băiețel?”, semn clar că se gândește dacă o să devină pentru a treia oară mamă de băiețel, sau de această dată în viața ei va apărea o fetiță. Vedeta a vrut să afle și părerea internauților, care au reacționat imediat.

 

Rămâne de văzut care o să fie sexul copilului, iar Adela va face în curând marele anunț. Pentru ea nu contează atât de mult acest aspect și este doar bucuroasă că familia ei se va mări cu încă un membru.

 

Dacă ți s-a părut util și interesant acest material, dă LIKE paginii noastre de Facebook. Acolo găsești și alte materiale la fel de captivante!

Sursa: peroz.ro, cancan.ro

Adaugă comentariu