Lilia Ojovan: Nu sunt genul de mamă care încearcă să își facă fetițele mici fashioniste

Lilia Ojovan: Nu sunt genul de mamă care încearcă să își facă fetițele mici fashioniste

Lilu este percepută ca un „fashion icon”, un promotor al stilului și bunului gust în vestimentație, dar în cele mai multe cazuri realizat cu bani puțini. Dragostea ei aparte față de piețele second hand o ajută și la capitolul hăinuțe pentru fetele ei. Și dacă ne-am obișnuit să ne prezinte ținutele ei stilate achiziționate la prețuri exagerat de mici, prezentatoarea TV azi povestește despre cum își îmbracă copiii.

Dacă cu câțiva ani în urmă, să porți haina surorii sau fratelui mai mare era ceva firesc, azi copiii ar putea să se alinte la acest capitol, or, moda e tot mai aprig respectată și în rândul lor. Prezentatoare TV, Lilia Ojovan, nu susține educația copilului cu exces de consum și atenție doar pe exterior.

„Noroc că al doilea copil tot e fetiță, și mai ales născută în aceeași perioadă ca Amelie... așa că hainele surioarei mai mari ajung să fie purtate și de Teia. Sincer nu știu de câte ori a fost îmbrăcat acest paltonaș pentru că l-am luat de la second hand. Știu însă că va ajunge la verișoara mai mică, Mia. Nu sunt genul de mamă care încearcă să își facă fetițele mici fashioniste, mi se par exagerate ... cheltuielile pe haine și plus ce educăm în copii, consumerismul și atenția doar pe exterior. De multe ori, Amelie își alege singură hainele și nu sunt încântată de alegerile ei. Cel mai „funny” e atunci când tata le îmbracă!”, a scris Lilu pe pagina sa de facebook în descrierea fotografiilor cu Teia!

 

Sursa: facebook.com

Adaugă comentariu