Odoraș.

Odoraș.

Eubiotic

Nicole Cherry nu refuză ideea de a avea un al doilea copil! „Numai Dumnezeu o știe”

Nicole Cherry nu refuză ideea de a avea un al doilea copil! „Numai Dumnezeu o știe”

Nicole Cherry (25 de ani) are o relație frumoasă cu soțul ei, Florin Popa, împreună cu care formează un cuplu de aproape 6 ani de zile. Cei doi sunt părinți tineri și au acasă o minunăție de fetiță, pe Anastasia, care are deja doi ani și este cel mai frumos lucru care li se putea întâmpla. Artista și soțul ei se iubesc necondiționat.

Cei doi s-au căsătorit civil pe data de 19 mai 2022 atunci când a avut loc și botezul fetiței lor. Pentru că îi place această perioadă în care o adoră pe micuța ei și îi face absolut toate poftele, Nicole Cherry nu exclude posibilitatea de a mai face un al doilea copil, însă cântăreața nu se grăbește cu privire la acest aspect și e de părere că totul se întâmplă cu un scop și la timpul potrivit.

Anastasia e foarte bine! Crește și ne surprinde în fiecare zi cu noile lucruri pe care le face și pe care le învață. Este o perioadă foarte frumoasă! Pentru sentimentul pe care îl ai atunci când aduci pe lume un copil, clar cred că mi-aș mai dori, dar nu este momentul. Cred că este o chestie pe care numai Dumnezeu o știe! Când o să creadă el că avem suficient timp să ne ocupăm și de al doilea copil probabil că o să vină dar deocamdată ne concentrăm pe Anastasia și pe cariera mea", a mărturisit Nicole Cherry!

E în cea mai bună formă a ei la 25 de ani

La sfârșitul anului trecut, pe 5 decembrie, Nicole Cherry a împlinit 25 de ani și a petrecut în Dubai alături de soțul și prietenele sale. Atunci s-a pozat în costum de baie la plajă și chiar a fost întrebată dacă este însărcinată din nou. Artista a negat însă acest lucru.

Ești însărcinată iar? Eu așa văd!”. Iar Nicole Cherry a venit repede cu un răspuns care nu i-a mulțumit probabil pe fani: „Dacă am puțină burtă nu înseamnă că sunt gravidă. Nu sunt un exemplar perfect! Scuze!”, a spus artista care ne-a povestit anul trecut într-un interviu că se consideră în cea mai bună perioadă a ei, fiind cea mai slabă variantă a sa de după naștere, ceea ce îi place de minune.

Cred că sunt cea mai slabă variantă a mea. Să știi că am și muncit foarte mult și nu pot să spun că am fost cea mai atentă atunci când vine vorba de alimentație și de sport. Dacă ar fi un lucru la care  am renunțat de când am devenit mamă, ar fi la sport, pentru că nu am mai avut timp și am preferat să fac  alte lucruri. Dar mă bucur că am avut  organismul tânăr și care a reușit să își revină foarte repede, m-a ajutat enorm”, spunea atunci Nicole Cherry.

Sursa: click.ro 

Share:

Articole recomandate