O prezentatoare TV a ajuns pe masa de operații din cauza că i s-a spart un implant mamar

O prezentatoare TV a ajuns pe masa de operații din cauza că i s-a spart un implant mamar

Prezentatoarea TV din Rusia, Lera Kudreavțeva, a ajuns de urgență pe masa de operație după ce a descoperit că implantul din sânul stâng era spart de mai bine de 5 ani iar lichidul din acesta s-a scurs treptat în organismul ei.

Lera Kudreavțeva a decis să povestească tuturor prin ce trece spunând că astfel încearcă să avertizeze femeile ce doresc să-și pună implanturi, ca ele să fie conștiente de riscurile la care se expun. Astfel, prezentatoarea a povestit pe contul său de Instagram că încă 15 ani în urmă și-a pus implanturi mamare, iar atunci medicul i-a spus că acestea au garanție pe viață și sunt într-atât de rezistente că nu s-ar sparge nici dacă ar trece un tanc peste ele.

Însă iată că unul s-a fisurat încă 5-6 ani în urmă, iar siliconul din acesta a pătruns în organismul prezentatoarei. Ea a fost internată de urgență și supusă unei intervenții chirurgicale de înlăturare a implanturilor și de eliminare a substanței din organism. Lera Kudreavțeva a scris că operația la care a fost supusă este foarte agresivă și practic a rămas fără puteri.

Ea a mai menționat că chiar dacă va regreta că a decis să povestească deschis, își dorește să oprească măcar câteva femei de la acest pas. Ulterior prezentatoarea își propune să realizeze un material cu tema „boala implanturilor mamare”.

Lera Kudreavțeva are 48 de ani, iar un an în urmă a devenit din nou mamă.

 

Sursa: cosmo.ru

Adaugă comentariu