Scandal între Andreea Bălan și fostul soț: Nu a plătit niciodată în 2 ani pensia alimentară

Scandal între Andreea Bălan și fostul soț: Nu a plătit niciodată în 2 ani pensia alimentară

George Burcea și Andreea Bălan au avut un scandal uriaș. Actorul susține că are dovezi clare că a căutat-o disperat pe artistă pentru a-și vedea copiii, însă, în ultimele zile, nimeni nu i-a mai răspuns la telefon. De cealaltă parte, Andreea Bălan se apară și menționează că tatăl celor doi copii pe care îi are nu respectă programul de vizite și nu se implică suficient în creșterea celor două fetițe.

În scandalul dintre cele două vedete a fost introdusă și Viviana Sposub, iubita actorului, care ar fi fost înjurată de Andreea Bălan, lucru neconfirmat de artistă.

Acuzații grave, injurii, certuri nesfârșite, reproșuri și veșnicele nemulțumiri! Deși sunt aproape doi ani de când s-au despărțit, Andreea Bălan și George Burcea sunt în continuare în cei mai nepotriviți termeni, pentru că n-au ajuns nici acum la un consens.

În seara de marți, 4 ianuarie, după lungi insistențe de a lua contact cu fiicele sale, George Burcea a reușit să ia legătura cu mama Andreei Bălan. Aceasta i-a răspuns după trei zile de căutări, fiind singura cu care George mai vorbește din casa artistei, pentru a putea suna și vedea cele două fiice ale sale. La scurt timp după ce actorul a început conversația cu fiica cea mică, Clara l-ar fi întrebat de Viviana Sposub, unde este și dacă este la ea, iar dacă da, să-i arate. Concurenta Bravo! Ai Stil! a intrat pe fir și a vorbit preț de câteva secunde cu fetița, moment în care ar fi intervenit, furioasă, Andreea Bălan.

Citește continuarea pe click.ro

 

Adaugă comentariu