Speak și Ștefania s-au infectat cu Covid-19 în drum spre Bali

Speak și Ștefania s-au infectat cu Covid-19 în drum spre Bali

Trebuiau să ajungă în Bali, vacanța planificată cu ceva timp înainte, dar s-au pomenit în autoizolare în Indonezia. Speak și Ștefania Codreanu, au contractat virusul SARS-CoV-2 care le-a dat peste cap toate planurile.

Ca să ajungi în Bali, trebuie să stai în carantină în Jakarta, ceea ce am făcut. Ești testat la intrarea în țară, în aeroport, apoi ești testat la ieșirea din carantină, în cea de-a șasea zi. Noi am ieșit pozitiv, presupunem că am luat virusul din aeroport sau din avion. Acum ne află în izolare, la un hotel special pentru cei testați pozitivi. Este o listă scurtă de 5-6 hoteluri aprobate de guvernul Indoneziei. Am ales hotelul care părea să aibă cele mai bune condiții, dar nu am avut noroc, însă ne descurcăm”, a explicat Ștefania pe Instagram.

Speak le-a arătat urmăritorilor de pe pagina s-a de instagram ce condiții groaznice sunt la hotelul în care au fost plasați în carantină.

 „De fapt, testul negativ de ieri era pozitiv. A fost o eroare de comunicare din partea hotelului. Am refăcut testul și, într-adevăr, suntem pozitivi. Nu prezentăm niciun simptom, suntem fresh și energici, mai puțin acum, că am aflat vestea. Suntem siguri că datorită vaccinului avem cea mai ușoară formă posibilă”, a scris Speak pe Instagram.

În următoarele zile Speak și Ștefania urmează să se testeze iar, dacă rezultatul va fi negativ vor pleca din izolare.

Adaugă comentariu