Valentin Frunză face pantofi în exclusivitate pentru fiica sa!

Valentin Frunză face pantofi în exclusivitate pentru fiica sa!

Cunoscutul pantofar din Moldova, Valentin Frunză, a meşterit prima pereche de papucei pentru fiica sa, Simona. „Fiecare tată îşi alintă copilul cum poate”, scrie el pe o reţea de socializare.

Simona va împlini la început de aprilie un an şi pentru că se pregăteşte să facă primii paşi, tatăl i-a meşterit primii papucei. „Încă nu merge singură, dar nu este departe acea zi. Acum, că papucii sunt gata, eu, ca tată şi ca meşter, mi-am făcut datoria”, a spus Valentin Frunză, pentru Odoraş.

Încălţămintea fetei arată foarte stilată, fiind din piele austriaca de la Helmut Jonsson. Pe exterior are piele de piton, pentru a fi mai moale, iar  în vârf – piele de crocodil, să fie mai tare.

Meşterul susţine că va face pantofi „pentru copii”, doar pentru fiica sa. Valentin și Violeta Frunză s-au căsătorit în vara anului 2014, iar Simona este primul copil al cuplului.

Valentin Frunză se dedică artei de a face pantofi de aproape 7 ani şi este catalogat adesea drept cel mai bun creator de pantofi pentru bărbaţi, din Moldova. Pantofii sunt creaţi sută la sută manual, având modele originale şi croială exclusivă. El a învăţat meseria de la tatăl său, maestru şi el.

Deşi iniţial, Valentin spunea că nu se va apuca să facă pantofi pentru dame, a făcut o excepție și i-a confecționat soției sale o pereche specială pentru nuntă. Acum soţia sa are deja patru perechi de încălţăminte exclusive, iar Valentin creează şi la comandă pantofi pentru femei. 

Galerie de imagini
image
image
image

Adaugă comentariu