Vedetele autohtone care au devenit mame în 2018

Vedetele autohtone care au devenit mame în 2018

Anul 2018 a fost unul cu noroc pentru mai multe persoane publice din Republica Moldova, multe dintre ele devenind mămici pentru prima oară. Iată care vedete au avut curajul în 2018 să se lanseze în una dintre cele mai frumoase experiențe ale vieții - cea de părinte!

Nutriționista Corina Dascălu a devenit mămică în luna octombrie. Autoarea programelor Detox Delivery a adus pe lume un băiețel pe nume Leonard. Nașterea a avut loc în apă, la o clinică din Constanța.

„Care a fost cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat în 2018? Cred că știți deja, venirea pe lume a celui mai frumos și dulce copil (pentru că e al meu și pot să zic asta) - Leonard.
Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru această binecuvântare, mulțumesc familiei pentru iubire, susținere și încurajare și vă mulțumesc vouă pentru sinceritate și naturalețe și pentru că sunteți.
Noi suntem gata de noi aventuri într-un an nou! La mulți ani oameni frumoși la chip și suflet!
P.S. Primul nostru selfie în 3 în prima zi din viața Haiducului Leonard”
, a scris Corina Dascăl pe contul său de Instagram.

 

Interpreta și jurnalista Gloria Gorceag a născut un băiețel pe nume Leo, în luna iulie a anului 2018. Atât Gloria Gorceag, cât și soțul ei, Vitalie Catană, au fost extrem de fericiți, mai ales că micuțul a venit pe lume chiar în ziua când cuplul a împlinit un an de căsnicie.

„Pe 19 iulie am fost binecuvântați, am devenit părinți. Leo ne-a făcut să cunoaștem fericirea deplină.”, a scris jurnalista pe pagina sa de Facebook.

 

Și jurnalista Nata Albot a devenit din nou mamă, aceasta aducând pe lume un băiețel perfect sănătos, în luna octombrie a anului trecut. Nata Albot și tatăl copilului, Andrei Bolocan i-au pus numele Noah.

„Am oscilat între Fedot, domnul Leonid, chiar și Vladimir, mai în glumă. Dar îl cheamă Noah și este singurul nume care timp de câteva luni de sarcină ne lumina la față ori de câte ori reveneam la el. Noah Bolocan, fă cunoștință, asta e lumea cea mare și minunată, pentru care tu vei crește un om bun, onest, creativ și aducător de zâmbete. Într-o bună zi o să povestesc istoria ta pe îndelete. Pentru că tu fără să te fi născut, deja aveai o istorie. Dar deocamdată hai să prindem la puteri, să dormim bine noaptea, să-i lăsăm pe părinții tăi să revină la treabă și să profităm la maxim de cele trei dădace care abia așteaptă să te împartă între ele! ”, a scris Nata Albot pe o rețea de socializare.

 

Modelul de origine moldovenească, Xenia Deli, a devenit pentru prima dată mama în vara anului 2018.  Aceasta a născut o fetiță pe nume Anastasia.

În scurt timp după naștere,Xenia Deli a publicat pe pagina sa de Instagram o fotografie în care apare cu soțul său, miliardarul egiptean de 64 de ani, Ossama Fathi Rabah al-Sharif, cu comentariul: „Mulțumesc pentru dragostea ta și pentru ea”.

 

Prezentatoarea, fashion designer și modelul Doina Stratan a devenit mămică de fetiță pe data de 31 iulie a anului trecut. Aceasta a adus-o pe lume pe micuța Alisa la un spital privat din Chișinău.

 

Pe 18 iulie 2018, nutriționista și instructoarea de fitness Elena Ozun a devenit mămică pentru prima oară. Aceasta a născut un băiețel pe nume Vlad.

Dintotdeauna mi-a plăcut jobul meu și credeam că bucuria realizărilor de la muncă sunt cele care mă vor ține în priză mereu. Dar am greșit! Acum am înțeles că cea mai mare realizare a mea va fi să îl educ corect pe Vlăduț și aici nu am un plan prestabilit, probabil va fi un plan intuitiv și nu citit din cărți, presărat cu multă dragoste și rațiune. Ce bine că această responsabilitate se împarte la doi! Am toată încrederea că vom crește un copil minunat!”, a scris Elena Ozun pe profilul său de Instagram.

 

Interpreta Tatiana Heghea a născut pe 17 februarie 2018. Cântăreața a adus pe lume un băiețel pe nume Arthur- Elisey. 

„De unde vin iubirile. De la bărbatul vieții mele”, a scris interpreta pe o rețea de socializare.

 

Actrița Aliona Triboi a devenit mămică pentru a doua oară în luna octombrie a anului trecut. Aceasta a născut o fetiță pe nume Eleonor. La naștere a asistat și soțul actriței, actorul Ghenadie Gîlcă, care a rezistat destoinic de la început până în momentul în care a luat fetița în brațe.

Sursa foto: arhivele personale

Adaugă comentariu