Viața de familie a celebrului bucătar Jamie Oliver

Viața de familie a celebrului bucătar Jamie Oliver

Mulți dintre voi îi admiră creațiile culinare și felul în care acest bărbat se manifestă la bucătărie. Însă foarte puțini știu că Jamie Oliver nu este doar un bucătar iscusit, dar și un familist de excepție. Acesta are o familie numeroasă, formată din 5 copiii și o soție iubitoare.

Jamie Oliver este unul dintre cei mai faimoși bucătari din lume și are o viață personală demnă de admirat. La ai săi 42 de ani, Jamie se consideră un bărbat împlinit, are o carieră de succes, o soție iubitoare și cinci copii frumoși.

Deși el și soția sa, Jools, sunt împreună din anul 1993, atunci când aveau câte 18 ani, aceștia s-au căsătorit abia peste 7 ani. La scurt timp în familia acestora a apărut primul copilaș, o fetiță pe nume Poppy. Acum celebrul bucătar are 5 copilași, 3 fete (Poppy Honey, Daisy Boo, Petal Blossom Rainbow) și doi băieți (Buddy-Bear și River Rocket), cel mai mic a împlinit recent 8 luni.

Cert este faptul că copiii necesită multă atenție și grijă, cu toate acestea Jamie Oliver și soția sa au o relație de succes. Bucătarul are grijă ca în fiecare dimineață să îi ducă soției cafeaua în pat și să îi maseze picioarele.

„Dacă alegi persoana potrivită, trebuie doar să fii suficient de răbdător să ştii că, în ciuda certurilor stupide avute după o săptămână grea, totul va fi ok”, a spus Jamie, într-un interviu.

Foto: Instagram.com; hellomagazin.com; celebfamily.com

Adaugă comentariu