Xenia Deli apare în fotografii seducătoare pe ultima sută de metri de sarcină

Xenia Deli apare în fotografii seducătoare pe ultima sută de metri de sarcină

Au mai rămas zile numărate până când Xenia Deli își va ține pruncul în brațe. Chiar și așa, modelul continuă să își impresioneze admiratorii cu fotografii seducătoare din ultimul trimestru de sarcină.

Însărcinată în 38 de săptămâni, Xenia Deli regretă că timpul zboară atât de repede, dar se arată încântată de faptul că în scurt timp își va cunoaște copilașul. În urma comentariilor apărute pe una dintre rețelele de socializare, dar și din postările publicate de model, se presupune că aceasta ar aștepta o fetiță, însă oficial nu a anunțat acest lucru.

Din fotografii se vede că Xenia Deli savurează din plin această perioadă frumoasă din viața ei și că se simte foarte bine. Nu este clar unde va naște diva, dar la moment aceasta se află în SUA, Los Angeles, California.

 

Amintim că, Xenia Deli și milionarul egiptean Ossama Fathi Rabah Al-Sharif și-au oficializat căsătoria în urmă cu doi ani. Bebelușul care urmează să vină pe lume, este primul copil pentru Xenia Deli, însă nu și pentru soțul ei, acesta mai are copii din relațiile anterioare.  

Foto: Instagram.com

Adaugă comentariu