Crema de mâini din gama Alkmene la un preț incredibil de sărbători

Crema de mâini din gama Alkmene la un preț incredibil de sărbători

Pentru o îngrijire delicată a pielii mâinilor alege-ți crema potrivită din gama Alkmene.
 

Alkmene Crema intensivă pentru pielea uscată Bio Olive

Hidratează pielea și o face mai elastică. Formulă nutritivă a cremei repară și revigorează pielea mâinilor crăpate și uscate. În plus, uleiul de măsline cu efecte antioxidant previne îmbătrânirea prematură și conferă mâinilor un aspect catifelat și neted.

Alkmene Balsam pentru piele sensibilă Bio Mallow

Balsamul este potrivit în special pentru pielea sensibilă și iritată. Formula ușoară, neutră din punct de vedere al pH-ului cu extract organic de mallow oferă o îngrijire delicată. Aroma florală delicată răsfață pielea mâinilor, glicerina naturală de origine vegetală protejează împotriva factorilor nocivi ai mediului. Compatibilitatea cu pielea este confirmată dermatologic.

Alkmene Crema pentru mâini și unghii Bio Cammomille

Crema cu o aromă plăcută de mușețel se absoarbe rapid și conferă o senzație de piele moale și catifelată de lungă durată. Folosită regulat, crema îmbogățită cu  uleiuri vegetale și vitaminele A și E, înlătură aspectul de mâini aspre, crăpate, și de unghii casante.

Alkmene Balsam concentrat pentru pielea crăpată Bio Calendula
Crema reparatoare concentrată cu extract bio-calendulă și fosfolipide asigură vindecarea și repararea pielii mâinilor afectate de factorii externi. Îngrijirea delicată regenerează mâinile crăpate, asigură hidratare de  lungă durată și ameliorează senzația de „piele strânsă” – pielea mâinilor devine neteda și moale.

 

 

 

 

Gama Alkmene prezintă produse cosmetice organice, bazate pe toate proprietățile benefice ale plantelor medicinale.

*Calitate organică - plante medicinale și uleiuri esențiale atent selectate, nu conțin pesticide sintetice și substanțe modificate genetic.

*Fără ingrediente nocive (fără parabeni, silicon, uleiuri minerale, Sulfat de Lauret de Sodiu (SLES), Sulfat de Lauril Sodiu (SLS), PEG).

*Ambalaj reciclabil (ambalajul din materiale reciclabile, pur ecologice).

*Vegan (nu conține ingrediente de origine animalieră).

Produs în Germania.

Toate produsele Alkmene le puteți găsi în farmacii „Farmacia Familiei”. Până la data de 31 decembrie le puteți găsi la super preț: 59 de lei - 20% reducere = 47 de lei

Foto simbol: livestrong.com

Adaugă comentariu