Problema căderii părului poate fi soluționată

Problema căderii părului poate fi soluționată

Căderea părului, atât la femei, cât şi la bărbaţi, poate fi tratată. Totul depinde însă de cauzele care duc la apariția acestei  probleme. Înainte de a porni tratamentul este foarte important să știm cauza. Așa că ori faci o vizită la medicul specialist, ori te străduiești să te alimentezi cât mai sănătos. Până la urmă totul pornește de la alimentația de zi cu zi.

O altă soluție perfectă este și autoîngrijirea. Foarte importante fiind produsele care le alegi. De ceva ani buni produsele oferite de compania Equilibra sunt recunoscute și lăudate de toți cei care le folosesc. Iar pentru o îngrijire bună noi vă recomandăm următoarele produse:

 

Equilibra Tricologica

O combinație de componente vegetale și proteine de soia care stimulează creșterea foliculilor de păr. Ceaiul verde: îmbunătățește microcirculația, strugurii roșii – întăresc pereții vaselor de sânge. Proteinele de mătase învăluie părul cu un strat protector, iar extractul de bambus este o sursă naturală de minerale. Celuloza reface țesutul capilar, iar keratina întărește structura părului.

 

1. Equilibra Șampon pentru îngrijire cu efect de hidratare şi fortificare

Hidratează şi hrăneşte părul în timpul spălării. Conţine extract de aloe, argan, keratină, și vitaminele B6 și B12. Potrivit pentru părul uscat și deteriorat.

 

2. Equilibra Loțiune revitalizantă pentru păr

Acest produs acţionează asupra cauzelor care provoacă alopecia. Vitamine din grupa B – B5, B3, B6, B7 acţionează întru eliminarea tuturor cauzelor care pot provoca căderea şi slăbirea părului. Extractul de struguri roșii și urzici stimulează creșterea părului, previne alopecia și protejează părul împotriva stresului endogen și exogen. Oprește căderea excesivă și stimulează creșterea părului sănătos.

 

3. Equilibra Biofoltil Forte supliment nutritiv pentru păr si unghii

Complex fitosinergic naturist. Revitalizează structura părului deteriorat, tern, despicat, fragil și lipsit de vitalitate. Contribuie la stoparea căderii părului și stimulează creșterea naturală a firelor. Redă vitalitate și asigură necesarul de nutrienți pentru păr și unghii sănătoase.

 

4. Equilibra Ser – tratament pentru păr

Îngrijeşte părul cu Aloe Vera, hidratează şi lasă părul uşor de pieptănat,fără a-l încărca. Redă luciu, restructurează și hrănește firul deteriorat și uscat.

 

5. Equilibra Mască Reparatorie

Îmbogațită cu filtre UV, keratină și vitamina E, masca protejează culoarea părului vopsit și îi oferă strălucire, dar și îl hrănește în profunzime. Complexul de keratină, panthenol, aloe și vitamina E restructurează, hidratează și hrănește firul de păr.

Se aplică pe părul umed, proaspăt spălat, pe toată lungimea. Se lasă să acționeze 10-15 minute, apoi se aplică șampon și se clătește bine.

 

Întreaga gamă o găsești în rețeaua Farmaciei Familiei.

 

Foto: Equilibra; med-look.ru

Adaugă comentariu