Trebuie să ai plantele astea în domitor! Te ajută să dormi mai bine

Trebuie să ai plantele astea în domitor! Te ajută să dormi mai bine

Dacă ai probleme cu somnul trebuie să știi că acestea pot fi rezolvate printr-o metodă simplă și accesibilă și anume cu ajutorul unor plante.

Plantele te ajută să purifici aerul din casă, îți reduc stresul și anxietatea, iar mai mult decât atât te pot ajuta și să dormi mai bine.                                                               

LIMBA SOACREI

Sansevieria sau "limba soacrei" are multe nume. Este o plantă modestă, nu exigentă la sol, tot de ce are nevoie - un pic de nutrienţi, un loc la lumină şi caldură. Planta emană fitoncide, ameliorează şi purifică aerului în încăperea în care creşte. Se spune că, limba soacrei are o energie pozitivă, îmbunătăţeşte starea de spirit şi aplanează conflicte. Capabilă să supravieţuiască în cele mai dure condiţii, sansevieria împărtăşeşte oamenilor din jur această proprietate. 

 

 

ALOE VERA

Este o plantă de interior, extrem de benefică și ușor de crescut. Ea emite oxigen în timpul nopții, care îmbunătățește calitatea somnului și tratează insomnia. Aloe Vera este cunoscută și sub numele de „planta nemuririi”, fiind ușor de înmulțit. Aloe Vera accelerează metabolismul, reglează activitatea stomacală și are proprietăți de detoxifiere. Frunzele acestei plante mai sunt folosite și în tratamente naturiste pentru că sunt bogate în nutrienți, minerale, aminoacizi și vitamine.

 

IEDERA ENGLEZEASCĂ

Aceasta plantă este, de asemenea, ușor de crescut, fiind recunoscută de către NASA drept cea mai bună sursă de  purificare a aerului. Iedera este foarte utilă pentru problemele respiratorii și astm. Studiile au arătat că aceasta reduce cantitatea de mucegai din aer cu până la 94%.

 

Foto: marya.ro, uccdn.com, 9am.ro, tehnicainstalatiilor.ro

Adaugă comentariu