TOP aplicații gratuite, utile pentru mame

TOP aplicații gratuite, utile pentru mame

Viața mămicilor ocupate poate fi ușurată cu ajutorul aplicațiilor pentru smartphone, concepute atât pentru mamele care se împart între carieră și familie, cât și pentru cele casnice. Dacă nu știi cum să-ți organizezi activitățile în cel mai eficient mod pentru a reuși să fii o femeie și mamă de succes, noi îți oferim o listă cu unele dintre cele mai utile aplicații, care te vor ajuta să-ți gestionezi activitățile.

 

Aplicații pentru mămici cu foarte multe lucruri de făcut

Dacă ești mereu frustrată de ideea că ai uitat să faci ceva pentru bebelușul tău, aplicațiile date îți vin în ajutor. Acestea urmăresc cele mai importante aspecte ale creșterii și dezvoltării copilului tău, cum ar fi să ții evidența de schimbare a scutecelor, băițelor, programului de somn și programului de jucat. Unele dintre ele sunt: Baby Care, Baby Daybook, Babylog, Newborn Baby Log etc. Le poți descărca din magazinul Play Store dacă ai un telefon cu sistem Android.

Aplicații pentru cumpărături

Nu știi cum să-ți organizezi lista de cumpărături, astfel încât să nu-ți scape nimic, și în același timp să nu depășești bugetul preconizat? Noi îți oferim o listă de aplicații care te vor ajuta atunci când mergi la cumpărături și totodată să găsești bonusurile și reducerile oferite de anumiți comercianți: Shopping List, Shopper, ListOn Free, The Coupons App, Grocery Shopping List: Listick.

Aplicații pentru monitorizarea ciclului menstrual

În ultima perioadă au fost create o mulțime de aplicații pentru femei care le ajută să-și urmărească întreg ciclul menstrual, acestea îți pot arăta în ce zile ai șanse mai mari să rămâi însărcinată. Aplicațiile date îți permit să îți notezi cele mai importante informații din acea perioadă, cum ar fi: menstruații, relații sexuale, simptome, greutate, temperatura, pastile și multe alte notițe. Iată câteva aplicații: Calendarul Menstruației, Calendar menstrual, Flo Period & Ovulation Tracker, Jurnal Menstrual, Menstruație și Fertilitate, Calendarul femeii.

Aplicații pentru organizarea timpului

De multe ori avem impresia că ziua este prea scurtă și nu reușim să îndeplinim toate activitățile preconizate, probabil din cauza că nu știm cum să ne organizăm corect timpul sau pierdem prea mult timp pentru lucruri mai puțin utile pentru noi. Vă propunem o listă de aplicații care vă vor permite să preveniți pierderea timpului și să fiți mai productive: Google Keep, Google Calendar, Orar Școlar, Time Management, TimeTune Schedule Planner, Accomplish: To-Do list reborn.

Aplicații pentru frumusețe

Orice mama merită să fie frumoasă, iar pentru aceasta au fost gândite o serie de aplicații care să le vină în ajutor mămicilor cu sfaturi utile din domeniul frumuseții. Sfaturi de frumusețe, Beauty tips for skin and hair, Complete Beauty Guide, Natural Beauty Tips, sunt doar câteva dintre aplicațiile care ți le recomandăm.

Aplicațiile indicate mai sus pot fi descărcate din Magazinul Play Store, de către toți deținătorii unui smartphone cu platformă Android. Majoritatea acestora sunt în limba engleză, dar unele au și versiuni în rusă sau română.

Foto: momquery.com; www.ellahoy.es; play.google.com; plus.google.com

Adaugă comentariu