Băiețel sau fetiță? Idei creative de a anunța sexul copilului!

Băiețel sau fetiță? Idei creative de a anunța sexul copilului!

Odată ce ai aflat că ești însărcinată, prima întrebare ce-ți vine în minte, cu siguranță e: „Ce va fi?”. Aceeași întrebare îți va fi adresată și din partea rudelor, prietenilor pe toată perioada sarcinii. Dacă vrei să fii scutită de curiozități similare zilnice, poți organiza o petrecere unde vei face public răspunsul. Mai jos ai idei originale, pe care le poți adapta și reinventa după propria dorință, astfel încât momentul culminant când soțul și toți ceilalți vor afla cine urmează să se nască: fetiță ori băiat, va fi un moment de neuitat!

1. Fotografia de la ultrasunet

Când vine vorba să afle ce sex are bebelușul, poți alege să fii la fel de surprinsă ca soțul, rudele sau invitații de la petrecerea organizată în acest scop. Pentru a păstra secretul până la marele moment, roagă un tehnician, la următoarea ta ecografie, să scrie sexul bebelușului pe o bucată de hârtie și să o pună într-un plic sigilat. Plicul îl deschideți în momentul când sunt toți prezenți.

2. Tort cu inscripție              

De asemenea, plicul cu fotografia și sexul copilului poți să nu îl deschizi, dar să i-l înmâni cofetarului care urmează să facă un tort cu inscripția specifică, decorându-l fie în coloarea roz, fie în albastru. Va fi iarăși o surpriză și pentru mamă, dar și pentru invitați, oaspeți.

3. Brioșe

Cine s-ar gândi că anunțarea sexului bebelușului ar putea fi atât de dulce?! Când invitații mușcă din brioșe, anunță-i, în funcție de culoarea conținutului (roz sau albastru), că vei avea o fetiță sau un băiețel. Ești pregătită să gătești? 

4. Tichete răzuibile

Poți comanda tichete răzuibile pentru oaspeți, iar pe ele să fie trecut sexul bebelușului. Aceste tichete reprezintă o modalitate amuzantă de a-ți anunța invitații sexul copilului.

5. Baloane într-o cutie decorativă

Ideea cu baloanele umplute cu heliu și puse într-o cutie devine din ce în ce mai populară! Ai nevoie de o cutie de mari dimensiuni și de câteva baloane umplute cu heliu, pe care să scrie dacă vei naște o fetiță sau un băiețel. De asemenea, poți decora cutia în așa fel încât să-i dai un aer festiv. Când vei deschide cutia, baloanele vor pluti în aer și fiecare invitat va putea vedea cine urmează să se nască. Trebuie doar să te mai asiguri că momentul este filmat.

De asemenea, poți opta pentru tricouri personalizate, mesaje video sau vezi, poate te inspiri din galeria foto de mai jos:

 

 

Sursa: sfatulparintilor.ro, pinterest.com

Foto simbol: totuldespremame.ro

Adaugă comentariu