Odoraș.

Odoraș.

Eubiotic

Cum alegi grădinița potrivită: ce este important să cunoască părinții?

Cum alegi grădinița potrivită: ce este important să cunoască părinții?

   Timpul trece și fiecare părinte se confruntă cu întrebarea cum să aleagă grădinița potrivită pentru copilul său. Alegerea unei grădinițe este un proces complex, important și îndelungat. Un lucru important de reținut este că fiecare copil trebuie să frecventeze o grădiniță, întrucât are nevoie de comunicare și interacțiune cu societatea. Există mai multe criterii după care un părinte ar trebui să se ghideze atunci când caută o grădiniță potrivită pentru copilul său, iar noi te vom ajuta să fii atent la cele mai importante!

Proximitatea

   Fiecare părinte se gândește în primul rând la factorul geografic, este mult mai comod și practic ca grădinița să se afle prin apropierea casei tale sau a locului de muncă.

Centrele de dezvoltare pentru copii Star Kids sunt amplasate în trei sectoare – Ciocana, Botanica și Râșcani. Amplasarea acestora este comodă și pentru sectoarele din apropiere, la destinație e ușor de ajuns cu transportul personal dar și cel public.

Personalul grădiniței

   Un factor foarte important sunt cadrele profesionale a grădiniței, e necesar să vă interesați cine sunt educatorii, ce studii au, ce calități posedă. Din cadrele unei grădinițe potrivite trebuie neapărat să facă parte și un psiholog, logoped și soră medicală.
La Star Kids găsiți toți acești specialiști care sunt pregătiți să ofere copilului susținerea și ajutorul necesar. Educatorii sunt calificați și specializați, psihologul va înțelege particularitățile dezvoltării copilului și va fi alături la rezolvarea oricărei probleme, logopedul va lucra cu dicția micuților, iar sora medicală este pregătită să ofere oricând ajutorul său profesional.

Sistemul educațional

   Cerințele la capitolul sistemului educațional sunt mereu în creștere. Pentru dezvoltarea complexă a copilului, avem nevoie de o varietate de programe care vizează dezvoltarea intelectuală, creativă și fizică, precum și pregătirea pentru viitoarea școală.

Star Kids oferă un program preșcolar, sport, lecții de înot în bazin de 25 metri, 3 limbi străine, programe de dezvoltare a abilităților intelectuale și creative, lecții individuale cu profesori și antrenori. Am echipat sălile de studii cu tehnologii moderne pentru pregătirea preșcolară. Am creat toate condițiile necesare ca copilașul tău să obțină dezvoltare multilaterală. Orarul activităților este echilibrat și divers, copii nu reușesc să se plictisească.

Camere de supraveghere

   Părinții sunt mai siguri atunci când grădinița este bine păzită și dotată cu camere de supraveghere.
La Star Kids sunt instalate mai mult de 35 camere de luat vedere.

Beneficii adiționale

    La Star Kids, copiii nu se îmbolnăvesc! Totul datorită faptului că copiii au posibilitatea de a se juca într-o cameră cu pereți din sare reală de Himalaya! Aflarea acolo timp de 20 de minute ajută la întărirea sistemului imunitar și la prevenirea alergiilor.

Star kids este locul în care copilul tău va dori să revină! Înscrie-ți copilul pentru o zi de probă gratuită chiar astăzi!

 

La Star Kids sunt deschise grupe de creșă pentru copilașii de la 2 ani.

 

Contacte:

Star Kids BOTANICA:

str. Testemițanu 3/15

тел: 022 550 078 / 069 550 045

email: botanika@starkids.md/ starkids2@starkids.md

Star Kids CIOCANA:

str. Ginta Latina 12/20

tel: 022 550 077 / 060 550 079

email: info@starkids.md/ starkids@starkids.md

Star Kids RISCANI :

Str. Bogdan Voievod 1

Tel: 022850511 / 068551511

Email: starkids3@starkids.md

 

 

 

 

 

Sursa foto: Star Kids

Share:

Articole recomandate