Sfaturi de la Aleksandr Litvin: Cum să ai o viață fericită

Sfaturi de la Aleksandr Litvin: Cum să ai o viață fericită

Psihologul rus, Aleksandr Litvin, renumit pentru participarea la „Битва экстрасенсов” și învingătorul uneia dintre edițiile acestui show, a venit la Chișinău pentru a prezenta un seminar motivațional intitulat “10 Reguli ale unei vieți fericite”.

Deși biletele au costat de la 350 până la 950 de lei, sala a fost arhiplină, iar participanții au fost entuziasmați de discursul medicului, juristului și farmacistului Aleksandr Litvin. Dacă nu ai fost la eveniment, am adunat câteva sfaturi prețioase din notițele celor prezenți la seminar, despre cum poți avea o viață fericită:

  • Trebuie să știi și să înțelegi că TU nu ești doar o persoană, ci o personalitate!
  • Fii tu însuți! Nu te lua după majoritate, fă-ți părerea ta personală! Ne-a fost insuflată idea că majoritatea are dreptate mereu, însă în realitate, din punct de vedere intuitiv, minoritatea este cea care are dreptate.
  • Succesul și fericirea depinde doar de tine! Nu trebuie să trăiești după regimul cuiva sau a majorității. Dacă ai un lucru stabil, cu orar de la 08:00 la 18:00 și asta nu îți aduce satisfacție, înseamnă că trebuie să lucrezi după orarul tău. Sunt persoane care lucrează mai productiv noaptea, însă fiind influențat de regimul majorității, acestea se impun să doarmă noaptea și să lucreze atunci când lucrează și restul, însă succesul poate fi atins anume atunci când este încălcat regimul majorității.
  • Fiecare om e unic și niciodată nu va fi la fel ca altcineva, oricât ar tinde el spre asta! Oamenii sunt diferiți atât la chip cât și la suflet și fiecare are o a aură și energie proprie.
  • Fiecare dintre noi știe notele muzicale, însă nu poate și să cânte frumos. La fel e și cu curcubeul. Fiecare om are aceleași culori, însă unul desenează minunat folosind toate culorile, iar altul face doar pete negre. Acest principiu poate fi atribuit și interiorului omului. Toți am fost înzestrați identic, însă nu toți pot să-și mânuiască frumos viața și interiorul. Astfel, cineva este în armonie totală cu el însuși, iar altcineva are un haos atât în suflet, cât și în viață.
  • Absolut fiecare persoană are energie și intuiție, doar că acestea diferă de la om la om, pentru că unii se dezvoltă pe parcursul vieții, ceea ce face ca și energia și intuiția lor să fie mai puternică. O energie puternică se formează atunci când în jurul unei mese se strâng mai multe rude, nu prieteni, colegi sau vecini, ci rude! Atunci are loc un schimb puternic de energie și intuiție și familia devine mai puternică, lucru ce se va transmite și următoarelor generații.
  • Intuiția trebuie dezvoltată atunci când copilul este mic prin diferite metode, pentru că până la 12 ani copilul este “neatins” de factorii negativi din jur și are capacități cumulative pozitive foarte puternice. Până la această vârstă trebuie să atrageți mare atenție la creșterea și dezvoltarea copilului. Totuși, nu doar de părinte depinde soarta și viitorul copilului, însă părintele are un rol important în dezvoltarea sa. De ce? Pentru că el pune baza unui om fericit!
  • De multe ori părinții insistă ca cel mic să mănânce terci, chiar dacă copilului nu îi place deloc. Fiind mic, acesta nu poate să zică că nu vrea și în suflet poartă furie pentru că nu e înțeles de mamă și tată. Astfel, după o anumită perioadă, stările interioare pot conduce la boli și nereușite.
  • Toți copiii au visuri și este foarte important ca părinții să observe atunci când se conturează primul vis al copilului. Acest lucru este un semn că cel mic trece în altă etapă de dezvoltare.

Litvin a mai menționat că anul 2017 este anul maxim al exactității! În acest an, nu va fi loc de “posibil, probabil sau poate”. 2017 va fi anul în care vom ști exact ce ne dorim, anul când trebuie să spunem totul în față!

După seminarul motivațional, Aleksandr Litvin a mai rămas la Chișinău pentru două zile, timp în care va oferi consultări individuale. Deși costul unei consultări este de 750 de euro pentru 30 minute, tot orarul i-a fost rezervat, pentru că multă lume are încredere în puterile și intuiția sa.

Foto: facebook.com/alexander.litvin

 

Adaugă comentariu