Cristina Gheiceanu dezvăluie secretul băuturii sale pentru frumusețe și imunitate

Cristina Gheiceanu dezvăluie secretul băuturii sale pentru frumusețe și imunitate

Fosta prezentatoare TV, moldoveanca Cristina Gheiceanu, a dezvăluit pe blogul său secretul imunității de fier și a pielii de catifea. Bloggerița își prepară și consumă toată luna august o băutură miraculoasă pe care o recomandă cu încredere celor ce doresc să fie sănătoși și să aibă un ten frumos. În continuare vedeți ce scrie tânără despre această băutură și cum se prepară.

„Astăzi, o să vă spun despre o băutură simplă, dar care are efecte miraculoase asupra tenului și întregului organism. Cel mai interesant e că se prepară extrem de ușor, nu este deloc scumpă, dar rezultatul nu se va lăsa mult așteptat. Această băutură mereu încep să o beau cam la începutul lunii august. Tocmai pentru ca în toamnă, când e perioada virozelor, să intru cu un sistem imunitar puternic și cu o piele pregătita pentru schimbările vremii”, scrie Cristina Gheiceanu.

INGREDIENTE și USTENSILE:

1-2 morcovi

1 sfeclă roșie

1 măr

Aveți nevoie și de un storcător.

 

CUM SE PREPARĂ:

Legumele și fructul nu trebuie curățate de coajă, ci doar spălate bine. Apoi le tăiem în bucăți mari și le punem în storcător. Nu se adaugă zahăr sau alți îndulcitori. Daca vreți, puteți adăuga un pic de suc de lămâie sau o feliuță de ghimbir.

CUM SE ADMINISTREAZĂ:

Dimineața, pe stomacul gol, se bea acest suc. Apoi mâncați după o oră. Cristina Gheiceanu recunoaște că sucul este destul de consistent, respectiv ea nu mănâncă nimic dimineața.

BENEFICII:

- are efect anti-îmbătrânire

- întărește sistemul imunitar

- reduce acneea

- ajută la slăbit

- îmbunătățește memoria și funcțiile creierului

- este abundent în vitamine

- studiile au arătat că această băutură reduce celulele canceroase

Cristina Gheiceanu bea această combinație întreg augustul, apoi face o pauză și revine la ea iarna. Bloggerița subliniază că e doar experiența sa, iar dacă aveți probleme de sănătate, însă doriți să încercați acest suc, cel mai indicat e să vă consultați medicul. 

 

Informații și foto: cristinagheiceanu.com

Adaugă comentariu