Odoraș.

Odoraș.

Tedi

Ardei umpluți cu legume

Ardei umpluți cu legume
Alice in tara minunilor

Sunt ușor de făcut, perfecți atât în cadrul unui stil de viață vegan cât și în perioadele de post.

Ingrediente:

4 ardei verzi mari

1 cană porumb fiert

1 cană conopidă tăiată mărunt

1 cană morcovi rași

1 ceapă mică

2 căței de usturoi tocați

1 lingură ulei

sare și piper, după gust

Mod de preparare

Tai capacul ardeilor, le scoți semințele și nervurile și-i așezi într-o tavă de copt.

Sotezi ceapa tocată, usturoiul în ulei până devin translucide. Adaugi morcovii și conopida în tigaie și le călești 5-7 minute, amestecând din când în când. Pui porumbul și omogenizezi. Lași pe foc 2-3 minute, până când legumele sunt moi și rumene. Condimentezi cu sare și piper, după gust.

Umpli ardeii cu amestecul de legume, introduci tava în cuptor și coci 30-40 de minute sau până când ardeii sunt moi și umplutura este bine coaptă.

Share:

Articole recomandate