Somon pe pat de legume
- 2016-02-03
- 4721
Ingrediente:
Somon
Lămâie
Morcov
Spanac
Unt, ulei de măsline
Sare, piper, oregano şi rozmarin proaspăt.
Preparare:
1. Spălaţi şi porţionaţi bucăţile de somon, în dependenţă de numărul de porţii.
2. Marinaţi somonul cu sare, piper, ulei de măsline, zeama de lămâie şi oregano şi rozmarin proaspăt.
3. Morcovul şi spanacul proaspăt se taie fâşii subţiri şi se călesc în unt.
4. După ce s-a marinat peştele (30 min-1 oră, la rece), se coace 20 minute la 180 grade, la cuptor, încălzit în prealabil.
5. Se stropeşte cu cremă de oţet balsamic şi se presoară un pic de susan deasupra.
Poftă mare!
Reţetă trimisă de Marina Valuţa, FB - Bucătăria Marinei