Odoraș.

Odoraș.

Tedi

Somon pe pat de legume

Somon pe pat de legume

Ingrediente:

Somon

Lămâie

Morcov

Spanac

Unt, ulei de măsline

Sare, piper, oregano şi rozmarin proaspăt.

 

Preparare:

1. Spălaţi şi porţionaţi bucăţile de somon, în dependenţă de numărul de porţii.

2. Marinaţi somonul cu sare, piper, ulei de măsline, zeama de lămâie şi oregano şi rozmarin proaspăt.

3. Morcovul şi spanacul proaspăt se taie fâşii subţiri şi se călesc în unt.

4. După ce s-a marinat peştele (30 min-1 oră, la rece), se coace 20 minute la 180 grade, la cuptor, încălzit în prealabil.

5. Se stropeşte cu cremă de oţet balsamic şi se presoară un pic de susan deasupra.

Poftă mare!

Reţetă trimisă de Marina Valuţa, FB - Bucătăria Marinei

Share:

Articole recomandate