Eduard Buciușcan – clopoțelul ce răsună la trecerea dintre ani

Eduard Buciușcan – clopoțelul ce răsună la trecerea dintre ani

Noaptea de Revelion este momentul care numără bucuriile și realizările unui an întreg, dar și zâmbetele și succesele lui Eduard. Un omuleț senin, care a venit să aducă soare și fericire în familia Buciușcan, acum doi ani, chiar la trecerea dintre ani.

El a îmbogățit casa cu zâmbete și gingășie și a luminat privirile buneilor și celor dragi. Este fericirea din ochii mamei și cea mai de preț comoară din viața ei. Este gândul care o trezește dimineața și o însoțește atunci când este departe de casă și clopoțelul care o înveselește și în cea mai tristă zi.

Este un copilaș dulce și foarte ascultător, care nu o supără pe mami, nu face tare multe șotii, iar activitatea lui preferată este să se joace și să călătorească cu mașina. Mașinile fiind, de fapt, marea pasiune a micului Schumacher. De orice fel, de orice mărime și culoare, dacă are o mașinuță la îndemână se joacă ore întregi cu ea. Iar în călătorii, urmărește cu mare atenție mașinile, autobuzele, orice tip de transport, le numără și o întreabă pe mami ce este asta și cum se numește. 

Eduard este un îngeraș de copil, ascultător, comunicativ și foarte independent pentru vârsta lui. Este deschis să se împrietenească cu oricine și să cunoască oameni și lucruri noi. Mămica este foarte fericită că are așa cavaler.

Astăzi, când sărbătorim Anul Nou pe stil vechi, micuțul „inginer auto”, Eduard Buciușcan,   este felicitat de mămica lui. Ea vrea să îl vadă mereu așa dulce și cu zâmbetul pe buze. Să nu cunoască ce însemna tristețea și supărarea, iar lacrimile care îi vor aluneca pe obrăjori să fie doar de fericire. La mulți anișori, Eduard și multe-multe zâmbete. Rămâi clopoțelul cel mai zglobiu al familiei. Să ai o copilărie fericită și cu multe succese, descoperiri și multă dragoste!

 

Decor: Black Cat studio

Fotograf: Foto d'Or

Vedeţi mai multe SESIUNI FOTO şi mai multe FELICITĂRI

Telefonează la 069571563 pentru a afla cum poţi face o sesiune foto pentru copilaşul tău!

Adaugă comentariu

Închide