Evelina Rusu, prințesa care își împarte timpul între muzică, dans și modeling

Evelina Rusu, prințesa care își împarte timpul între muzică, dans și modeling

De cinci ani ziua de 24 iunie este una cu roșu în calendarul familiei Rusu. Or, asta înseamnă multe urări și cadouri, mulți oaspeți și multă voie bună, iar „vinovată” de această stare euforică este Evelina, o fetiță care te topește la propriu atunci când o cunoști: frumoasă, cochetă și cu un zâmbet fermecător. „A intrat în viața noastră ca o sărbătoare”, spune mama fetiței. „Este mai perfectă decât mi-o imaginasem, atât de cuminte, inteligentă, talentată, ambițioasă și muncitoare, cred că este copilul pe care și l-ar dori orice părinte”.

La trei anișori au remarcat că Eva are nu doar auz muzical, ci și o voce foarte bună pentru vârsta ei. Și pentru că a fost dificil să facă o alegere între muzică și dans, părinții au decis să le combine pe ambele, și au ales studioul muzical-coregrafic „Picături Muzicale”, cond. artistic Iulia Sandu, unde Evelina merge deja de mai bine de doi ani. La scurt timp a început să ia și lecții de canto. A fost o alegere reușită spun ei, pentru că recent fetița lor a înregistat și primul său solo, piesa „Felicita”, care a fost un succes absolut pentru Evelina. Cu această piesă, pe 28 aprilie anul curent, Evelina a participat la Festivalul „Micul Prinț” înregistrând un succes enorm, în pofida faptului că era cea mai mică concurentă. O altă provocare căreia această mică prințesă i-a făcut față a fost proiectul televizat „Stele în oglindă”. Condițiile concursului au presupus participarea unei mici cântărețe care a cântat alături de vedetă, respectiv, Evelina a cântat împreună cu Tany Vander.

Deși are un început foarte promițător în lumea muzicii, Evelina nu se oprește aici. A început să cocheteze cu modelingul, și noua sa pasiune i-a adus experiența mai multor defileuri, cea mai importantă fiind cea de la Castelul Mimi, unde invitat de onoare a fost designerul român Cătălin Botezatu.

Deși are un program încărcat de repetiții, ore de canto și defilări, Evelina este mereu în „priză”. „Ori de câte ori venim acasă după repetiții, Evelina îmi cere să repetăm și acasă tot ce a învățat. Face totul cu dragoste și dăruire, fără a fi impusă de cineva”, spune Natalia. Mai mult chiar, după grădiniță și ore de repetiții găsește timp pentru joacă cu frățiorul mai mic, pentru îmbrățișări și complimente părinților și, desigur, timp pentru joacă.   

Onomastica celor cinci anișori o vor găsi pe omagiată în drum spre o altă culme a Everestului, pentru că chiar de ziua ei Evelina pleacă la primul său concurs internațional de muzică și dans din Bulgaria, de unde speră să revină cu multe trofee, expriențe frumoase și desigur amintiri memorabile. Părinții și toți cei dragi îi doresc micii prințese o copilărie fericită și colorată în culorile curcubeului, să rămână la fel de ambițioasă și muncitoare, și să aibă parte de cât mai multe participări și premii de valoare. 

Foto: arhiva personală 

Adaugă comentariu