La Mulţi Ani, Călin şi Paul – micii cosmonauţi

La Mulţi Ani, Călin şi Paul – micii cosmonauţi

Călin și Paul sunt două ghemotoace de energie pe care e suficient să-i urmărești câteva clipe pentru ca să îți dorești să dai timpul înapoi și să te bucuri din nou de frumoasele momente pe care ți le oferă copilăria. Născuţi la 12 aprilie, chiar de Ziua Cosmonauţilor, cei doi gemeni colorează şi umplu „cosmosul” familiei cu momente fericite!

 

S-au născut la numai un minut distanță, însă din punct de vedere fizic, dar și al caracterului sunt total diferiți.

CĂLIN este mai reticent față de lucrurile noi și față de oamenii pe care nu îi cunoaște, iar PAUL dimpotrivă – intra foarte ușor în contact cu cei care îl înconjoară și este foarte sociabil. Deși nu prea seamănă fizic, ambii au ochișorii albaștri și sunt extrem de dulci. Călin îi seamănă tatei, iar Paul mamei.

Merg de la doi ani la grădiniță, unde s-au acomodat foarte ușor și au reușit să își facă prieteni. Sunt foarte drăgăstoși și țin mult unul la celălalt, formând o echipă în tot ceea ce fac. Se completează armonios unul pe altul, astfel, în timp ce Paul cântă și povestește vrute și nevrute, Călin se mulțumește să asculte și să-și însoțească fratele.

Mulți părinți își îmbracă gemenii identic, însă părinții lui Paul și Călin încearcă să evite această modă și îi îmbracă diferit, în dependență de preferințele celor doi băieți – Paul pune accentul pe stil, iar Călin pe confort. Părinții încearcă să le dea de înțeles că fiecare dintre ei este o personalitate aparte și că faptul că sunt gemeni nu trebuie să îi împiedice să își trăiască viața așa cum își doresc ei.

Cei doi gemeni sunt norocoși pentru că îl au mai mereu alături pe fratele lor mai mare, Leonard. Odată ce sunt toți 3 împreună se țin de ghidușii și veselie. Așa se face că, doar atunci când cei mici adorm, în familia Bordeianu se face liniște.

La 12 aprilie, Călin și Paul au sărbătorit alături de familie și prieteni 3 anișori de când au intrat în scena vieții. Părinții Ecaterina și Cornel, dar și fratele mai mare îi iubesc nespus de mult pe amândoi și le urează să fie sănătoși și fericiți și să țină unul la celălalt.

 

Fotografii: Foto d'Or

Vedeţi mai multe SESIUNI FOTO şi mai multe FELICITĂRI

Telefonează la 069571563 pentru a afla cum poţi face o sesiune foto pentru copilaşul tău!

Galerie de imagini
image
image
image
image
image
image

Adaugă comentariu

Închide