Geanta perfectă pentru maternitate este spațioasă, comodă și modernă. Iată cum o poți găsi!

Geanta perfectă pentru maternitate este spațioasă, comodă și modernă. Iată cum o poți găsi!

Atunci când sarcina este nu doar una dintre cele mai speciale perioade din viața unei femei, ci și una dintre cele mai creative, rezultatul nu poate fi decât frumos. De asta s-a convins Tatiana Ustica, director al brandului Italian de cosmetice din Moldova – Antos Cosmetică Naturală. Gravidă în luna a șasea și cu gândul al bagajul de maternitate, Tatiana a croit propria geantă pe care s-o poată folosi nu doar la maternitate, ci și după nașterea bebelușului.

„La prima sarcină, geanta pe care am procurat-o pentru maternitate nu mi-a folosit ulterior, fiindcă era prea mare, iar cea pe care am utilizat-o când o aveam pe fiica Adelina la vârsta bebelușiei, s-a deformat și s-a decolorat chiar după câteva spălări. Acum câțiva ani, fiind într-o discuție cu o bună prietenă, îi spuneam că dacă ar fi să îmi creez propria geantă, atunci aceasta cu siguranță că va fi din stofă bună și rezistentă la spălări. 

Mi-am amintit de ea acum, fiind din nou gravidă, și mi-am zis că nu pot rata o asemenea șansă. După câteva nopți nedormite, zeci de schițe și de idei, am găsit, în sfârșit, varianta perfectă, iar o altă prietenă de-a mea, croitoreasă desăvârșită, m-a ajutat s-o văd gata cusută. Este o geantă destul de spațioasă, dar nu exagerat de mare, astfel ca s-o pot lua cu mine la maternitate, dar și s-o pot folosi după nașterea copilului. Geanta este din stofă naturală, are câteva buzunărașe, în care încap toate produsele Antos Cosmetică Naturală necesare îngrijirii unui nou născut, dar și o plapumă din aceeași stofă ca și geanta. Și pentru că nu mă puteam decide privind o singură culoare, am creat mai multe genți diferite (cu buline, cu flori etc.) pentru același model.

Deși stocul este limitat, ne-am gândit că primii cinci clienți ar fi încântați să beneficieze de o reducere de 15% la produsele Antos, atât pentru mamă, cât și pentru bebeluș. Dacă v-ați ales deja culoarea genții, vă așteptăm la magazinul Antos. Noi, între timp, umplem geanta cu produse cosmetice naturale."

Vedeți și un Concurs, la care puteți câștiga o geantă plină cu produse AICI

Foto: arhiva personală

Adaugă comentariu