Femeia care nu primise nicio șansă să devină mamă a născut. A fost asistată de 22 specialiști în sala de naștere

Femeia care nu primise nicio șansă să devină mamă a născut. A fost  asistată de 22 specialiști în sala de naștere

Charlotte McCarthy, originară din Baxenden, a suferit un accident de mașină grav în 2018, accident care aproape i-a pus capăt vieții, potrivit a1.ro

Accidentul grav de mașină din 2018, care i-a provocat răni abdominale aproape mortale, a făcut-o pe Charlotte să nu mai creadă că ar putea deveni mamă vreodată, în urma diagnosticului medicilor. Specialiștii i-au spus femeii că o arteră a fost sever avariată și dacă rana ar fi fost un milimetru mai aproape, ar fi murit pe loc.

Charlotte s-a bucurat că a supraviețuit, cu o recuperare destul de dificilă, dar vestea că nu va putea avea un copil al ei a măcinat-o.

În accidentul din 2018, Charlotte se afla împreună cu iubitul ei, Jake, și părinții ei în mașină când aceștia au fost loviți de un camion. Au supraviețuit cu toții, dar au avut răni grave și și-au petrecut acel Crăciun în spital, luptându-se pentru viețile lor.

La mult timp după accident, Charlotte a aflat că cel care conducea camionul avusese permisul suspendant și suferise și el răni grave. După ce s-au vindecat, Charlotte și familia ei l-au întâlnit pe șofer, iar el și-a cerut iertare.

Charlotte s-a simțit ușurată atunci când a dat mâna cu el pentru că tot ce și-a dorit după toată suferința a fost liniște.

După tragedia prin care au trecut, la doar 2 luni de la accident, Charlotte și Jake s-au logodit și urmează să se căsătorească în 2022. Chiar dacă medicii nu îi dădeau șanse să nască, Charlotte, acum în vârstă de 22 ani, a născut o fetiță sănătoasă pe 1 decembrie 2021. Numele micuței este Cara Anne Metcalfe.

„Ne-am îngrijorat mereu crezând că nu vom putea avea copii din cauza rănilor grave pe care eu le-am avut, dar ea este un miracol. Și e un miracol că e atât de sănătoasă”, a povestit Charlotte.

Adaugă comentariu