Eşti însărcinată? NU purta aceste haine!

Eşti însărcinată? NU purta aceste haine!

O femeie însărcinată este o femeie frumoasă și fericită, iar sarcina nu este nicidecum un motiv pentru a te acoperi din cap până în picioare și să porți haine foarte largi.

Cum să te îmbraci atunci când ești însărcinată:                 

  • Cea mai mare greșeală pe care o fac femeile gravide este faptul că aleg să poarte haine prea mari pentru ele, care le fac să arate ca un cort. Hainele largi te fac să pari mai mare decât ești de fapt. Asta nu înseamnă că trebuie să renunți la bluzițele și rochițele largi, dar să alegi acel model care te avanjează, dar nu te fac să pari cu câteva zeci de kilograme mai mult.

  • Poartă încălțăminte comodă. Renunță la tocuri! Sănătatea ta și a copilului tău trebuie să fie prioritatea numărul unul, iar atunci când porți tocuri, coloana vertebrală poate fi afectată.

  • Spune NU hainelor cu dungi orizontale. Aceste haine nu vor face altceva decât să îți exagereze aspectul normal al sarcinii. Optează mai degrabă pentru haine cu imprimeuri delicate și mărunte.

  • În timpul sarcinii sânii tăi vor deveni mai grei și mai voluptoși, așa că renunță la decolteurile adânci. Asta nicidecum nu înseamnă că trebuie să porți doar pulovere pe gât, însă ai grijă la acest aspect.

  • Fără haine foarte strâmte pe corp! Ai o burtică foarte frumoasă pe care o poți etala și fără a o scoate în evidență cu ajutorul hainelor mult prea strâmte pentru tine.

Atunci când ești însărcinată îmbracă-te cât mai lejer și mai comod și optează pentru accesorii pentru look complet.

Adaugă comentariu