Metode populare despre cum să ghicești sexul copilului

Metode populare despre cum să ghicești sexul copilului

Medicina modernă oferă posibilitatea părinților de a afla încă din primele săptămâni de sarcină, care va fi sexul viitorului copil. Dar, sunt și oameni mai curioși de fire și vor să afle ce se ascunde în burtică chiar înainte de a merge la un specialist. De aceea, viitorii părinți recurg la diferite metode ciudate și superstiții, care ar putea da de înțeles sexul bebelușului. Vedeți mai jos 15 metode, care potrivit vorbelor din popor, te pot ajuta să afli dacă vei avea băiețel sau fetiță.
 

Pielea – se zice că, dacă în perioada sarcinii pielea devine mai grasă, atunci înseamnă că vă puteți aștepta să se nască o fetiță, iar dacă devine mai uscată – băiețel. De asemenea, dacă apare acnee dureroasă, tot este un semn că veți avea fetiță.

O dungă de culoare închisă pe burtă – dacă această linie se oprește deasupra buricului, atunci veți avea un băiețel, iar dacă este sub buric – o fetiță.

Testul cu bicarbonatul de sodiu – se spune că acest test oferă o precizie de 80%. Mergeți la toaletă și colectați câțiva mililitri de urină într-un recipient, apoi amestecați cu 2 lingurițe de bicarbonat de sodiu. Dacă bicarbonatul începe să sfârâie înseamnă că veți avea un băiat.

Felul în care arată părul – dacă acesta devine mai uscat și lipsit de viață, vă puteți aștepta la o fetiță (căci se zice că fetele „fură” din frumusețea mamei). În cazul în care starea părului se îmbunătățește, atunci e băiețel.

Părul de pe corp – în cazul în care părul de pe corp se îndesește și devine mai aspru, înseamnă că veți avea băiat.

Kilogramele – dacă veți acumula kilograme numai în zona burții este un semn că va fi băiețel. Dacă kilogramele se vor depozita pe tot corpul – va fi fetiță.

Picioarele reci – sunt un semn că în burtică se ascunde un băiețel.

Mărimea picioarelor – dacă se mărește, tot dă de înțeles că va fi băiat.

Produsele dulci și sărate – dacă vă atrage mai mult la dulce – va fi fetiță, dacă la sărat – băiețel.

Partea pe care dormi – dacă în timpul sarcinii vă este mai comod să dormiți pe partea dreaptă, s-ar putea să așteptați o fată, dacă pe partea stângă – băiat.

Culoare mameloanelor – se spune că atunci când mameloanele devin mai întunecate – va fi băiețel.

Masa corporală a tatălui copilului – dacă tatăl acumulează kilograme în plus în timp ce mama este însărcinată, este un semnă că așteptați o fetiță.

Migrenele – dacă pe viitoarea mamă o doare tot mai des capul, înseamnă că așteaptă un băiat.

Dacă sunteți neîndemânatică – tot duce la ideea că în burtică se ascunde un băiat.

Forma burții dacă bebelușul este situat mai mult în partea de jos a burții – va fi băiat, dacă în partea de sus a acesteia – fetiță.

Foto: carolinaparent.com

Informații: littlethings.com

Adaugă comentariu